Anca Pandrea, conectată la aparate! În ce stare se află acum văduva lui Iurie Darie

Publicat: 05 oct. 2022, 13:47 Autor: Camelia Vedete

Anca Pandrea, conectată la aparate! Anca Pandrea trece prin momente extrem de grele în ultima perioadă. Văduva lui Iurie Darie a ajuns de urgență la spital.

Se pare că, Anca Pandrea a chemat de urgență medicii și au dus-o direct la spital. Ea este infectată pentru a doua oară cu virusul COVID. În aceste momente este sub îngrijire medicală și este conectată la tuburile de oxigen.

Anca Pandrea, conectată la aparate!

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă. Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

Anca Pandrea are 76 de ani și mărturisește că nu știe de unde ar fi putut să contacteze acest virus, în condițiile în care ea nu prea iese din casă.

„Sunt conectată la tuburile de oxigen, pentru că nu pot respira aşa cum trebuie. Voi sta câteva zile aici şi apoi mă voi întoarce acasă. Nu ştiu de unde am luat din nou virusul, pentru că nu prea ies afară din casă şi merg numai cu maşina prietenilor sau cu taxiul.Trebuie să mai îmi fac nişte analize atunci când voi ieşi de aici, unde sunt nişte oameni minunaţi, cărora le mulţumesc”, a spus, pentru click.ro, Anca Pandrea.

Anca Pandrea și-a pierdut cunoștința, iar medicii au salvat-o în ultima clipă

În vârstă de 76 de ani, Anca Pandrea a fost dusă de urgență la spital din cauza unor complicații medicale care puteau să-i provoace sfârșitul! Medicii au intervenit de urgență, iar actrița a fost salvată!

De când iubitul ei soț s-a stins din viață, Anca Pandrea a suferit atât de mult, încât s-a rezumat prin a se izola de lume, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat de la o zi la alta.

Actrița nu mai iese din casă decât foarte rar, și atunci o face dimineața. Apropiații ei sunt cei care o ajută în privința cumpărăturilor și nu numai. Ea ne-a mărturisit că și-a sunat recent o prietenă după ce i s-a făcut rău, iar aceasta a chemat de urgență Salvarea.

Mi-a crescut foarte mult tensiunea și am sunat o prietenă. Ea, la rândul ei, a chemat Ambulanța, iar medicii au decis să mă ducă la spital. Am făcut investigații timp de câteva ore, însă le-a fost greu să depisteze cauza… Eu cred că este de la o gastrită pe care o am din adolescență, iar acum, din cauza ei, nu am am mai mâncat de vreo 3-4 zile. După mai multe controale și perfuzii îmi amintesc doar că mi-am dat ochii peste cap și nu mai distingeam nimic în jurul meu. Când mi-am revenit medicii mi-au spus că am fost la un pas de moarte”, ne-a declarat Anca Pandrea.

Publicat: 05 oct. 2022, 13:47 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă