EXCLUSIV | Anca Pandrea revine pe scenă + Cum stă la capitolul sănătate: „Nu am voie nici să ies din casă”

Publicat: 08 iun. 2023, 18:46 Autor: Camelia Vedete

Anca Pandrea a fost prezentă la petrecerea Revistei Viva! Văduva lui Iurie Darie a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, în care ne-a dat detalii despre starea de sănătate, dar și despre planurile de viitor.

Prezență rară la evenimentele mondene. Totuși la petrecerea Revistei Viva! ați ajuns.

Sunt bine și vreau să fiu din ce în ce mai bine!

Aranjată, machiată… tot cochetă 🙂

Nu se poate altfel. Pe urmă nu mă recunoaște Iura (râde – n.r.)

Anca Pandrea revine pe scenă

Înțeleg că aveți și ceva surprize. Ce pregătiți?

Am o surpriză, da! O să repet la Brașov, rol principal. Este o piesă scrisă de o regizoare foarte drăguță, Carmen. Nu am încă detalii foarte multe despre rol, n-am citit piesa. Însă mi-a promis că îmi va pune și o dublă, în caz că nu mă simt bine sau nu pot să vin la Brașov, sau sunt obosită.

Draga de Carmen voia să facem piesa acum. Am zis că vara lumea se duce la munte, la mare, nu la teatru. Am zis că din toamnă.

Cum stă la capitolul sănătate

Cu sănătatea sunteți ok? Dacă veți petrece mai mult timp, vara asta, la Brașov, la munte, poate o să puteți sta mai mult pe afară. Îmi povesteați că din cauza problemelor la plămâni medicul nu vă permite să stați afară, în căldură sau în ger.

Nu am voie. Nu am voie nici să ies din casă. Ies seara. Dar sunt bine. Dacă am venit la eveniment înseamnă că sunt bine.

Publicat: 08 iun. 2023, 18:46 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă