Anca Pandrea, cu gândul la Iurie Darie! ”Iura nu vine în vis, simt aşa, ca o adiere”

Publicat: 20 Oct. 2020, 15:55 Vedete

Anca Pandrea îi simte lipsa partenerului său de viață, Iurie Darie. Acum, însă, ea locuiește singură, cu patrupedul său, într-o locuință din buricul Capitalei. Dar ce spune artista despre dorul pe care îl are față de cel care i-a fost iubit atât de mult timp?

Artista Anca Pandrea locuiește singură de mult timp. Iar odată cu pandemia de coronavirus, interacțiunea cu cei dragi este și mai restrânsă, aceasta alegând să stea izolată pentru a nu intra în contact cu nimeni.

”E bine când ai prieteni care vin să te ajute cu câte ceva. În rest, am ieşit după strictul necesar. Mulţi mă sunau şi mă întrebau dacă am nevoie de ajutor. Cât a fost stare de urgenţă, veneau cu pachete şi mi le puneau pe masă în curte şi plecau. Să fiu cinstită, îmi e frică, pentru că am insuficienţă cardiacă pulmonară şi respiratorie şi mai multe alte probleme. Şi încerc cât pot să mă păzesc. Dacă eram mai tânără, eram la Vama Veche sau în Costineşti. Am ieşit cu căţelul, am mai făcut cumpărăturile. Mergeam în fiecare zi cu căţelul cam jumate de oră sau o oră”, a spus ea pentru Click!.

Anca Pandrea: ”Iura nu vine în vis, simt aşa, ca o adiere”

Anca Pandrea a mai mărturisit faptul că este supărată că nu a putut ajunge la cimitir, acolo unde Iurie Darie este înmormântat: ”Nu am putut să merg la puiul meu, la Iura (Iurie Darie, n.r.) la cimitir. Am fost doar de două ori în vara aceasta”.

Timp de 27 de ani au trăit o frumoasă poveste de iubire. Acum, însă, Anca Pandrea nu îl mai are lângă ea, fizic, pe Iurie Darie, dar artista susține că îi simte prezența sub alte forme.

”Iura nu vine în vis, simt aşa, ca o adiere. Pot să spun că atunci când sunt stresată, mă simt protejată. Şi mai simt o umbră care trece prin apropiere şi când mă uit, nu e nimeni. Acum câteva zile, mă simţeam rău şi am simţit ca o mângâiere. Parcă a trecut o mână de bioenergetician şi mi-am revenit”, a mai povestit artista pentru sursa citată.

Publicat: 20 Oct. 2020, 15:55 Vedete
Pe aceeași temă