Artista Anca Pandrea, probleme în pandemie! A chemat salvarea: „Am avut o pneumonie urâtă”

Publicat: 14 Oct. 2020, 10:51 Vedete

Artista Anca Pandrea a întâmpinat mai multe probleme de sănătate cât timp a fost nevoită să stea izolată în casă din cauza pandemiei de coronavirus.

Artista Anca Pandrea a trecut prin mai multe clipe grele în timpul izolării din pandemia de coronavirus. Ea face parte din categoria persoanelor cu un risc ridicat în privința sănătății.

Anca Pandrea a mărturisit că nu a mai putut să meargă la mormântul fostului soț.

„Nu am mai fost la el de când a început starea de urgență. În luna martie, de ziua lui, aranjasem totul pentru o nouă expoziție în foaierul Teatrului de Comedie, cumpărasem chiar și o sută de pahare de sticlă, dar nu am mai putut face nimic, pentru că a venit pandemia. În vară, medicul pneumolog nu mi-a dat voie să merg la el, din cauza temperaturilor ridicate, iar acum este din nou nebunie”, a declarat Anca Pandrea, arată Cancan.

Anca Pandrea a avut probleme de sănătate

„Am avut o pneumonie urâtă. Am sunat la 112 și am avut un mare noroc. Medicul de pe Ambulanță, Cristina Damian, un om extraordinar, căreia îi sunt și acum recunoscătoare, a reușit să mă pună pe picioare în doar câteva zile, prin tratamentul pe care l-am luat acasă.

A doua oară, în urmă cu vreo lună, am avut o enterocolită, îmi era foarte rău. De data aceasta, a fost o mare diferență în atitudinea medicului care a venit. De fiecare data, am refuzat pe semnătură să merg la spital. E rău dacă ajungi acolo în această perioadă, nu se știe dacă mai scapi. Ferească Dumnezeu să ai nevoie de internare”, a mai spus artista.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Oct. 2020, 10:51 Vedete
Pe aceeași temă