Ce se întâmplă cu Anca Pandrea după lunile de izolare. Actrița s-a confruntat cu probleme grave de sănătate

Publicat: 25 Sep. 2020, 15:22 Vedete

Anca Pandrea a rămas singură după ce în urmă cu câțiva ani de zile iubirea vieții sale, actorul Iurie Darie s-a stins din viață. De atunci, actrița s-a izolat complet, ba chiar s-a confruntat cu probleme de sănătate. Mai mult, în perioada restricțiilor impuse din cauza coronavirusului, vedeta nu a mai putut să facă nici măcar singurele lucruri care îi alinau dorul de soțul său, mai exact vizitele la cimitir.

Anca Pandrea a mărturisit recent în cadrul unui interviu că cea mai mare supărare pe care a trăit-o în ultimele luni a fost faptul că nu a putut să meargă la cimitir pe 14 martie, de ziua lui Iurie Darie.

”Eu nici la cimitir la Iura nu am putut să merg. Pe 14 martie am rugat un prieten, pe George Munteanu, unul dintre cei mai buni proiectanţi din Capitală, care m-a ajutat mult. El a mers la Iura”, a povestit actrița.

Anca Pandrea, probleme de sănătate

Anca Pandrea s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, însă a încercat să treacă peste toate momentele dificile datorită faptului că o să ducă la bun sfărșit un proiect de suflet al regretatului său soț.

Este vorba despre o expoziție cu desene ale lui Iurie Darie, eveniment pe care l-a tot amânat fie din cauza bolii, iar acum din cauza pandemie. Speră însă că undeva în iarnă acesta să aibă loc.

Ce tratamente urmează Anca Pandrea

Actrița povestește că până acum a consultat mai mulți medici.

„Medicul mi-a dat un alt anticoagulant. De doi ani foloseam altul, acum îl am pe cel mai nou. Costă mult, dar îl iau cu 330 lei cu un card, cu ajutorul unui medic. Eu am insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3 și atunci intru în panică de frică”, a declarat Anca Pandrea într-un interviu mai vechi.

Publicat: 25 Sep. 2020, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă