Cum arată Anca Pandrea după ce a trecut printr-un incident îngrozitor! ”Am căzut pe scări, cu capul în jos!”

Publicat: 09 Feb. 2022, 19:55 Vedete

Anca Pandrea, apariție spectaculoasă la Teatrul Național! Îndrăgita actriță a făcut un efort să participe la „Coregrafia Artistului”, expoziție de artă plastică cu scop caritabil, unde a primit un tablou superb pictat de un artist. Tabloul îi înfățișa pe ea și jumătatea ei, regretatul actor Iurie Darie.

Anca Pandrea, apariție spectaculoasă! A purtat mască cu mesaj: „Nu se vede, dar ți-am zâmbit”

Îmbrăcată în negru, cu pantaloni eleganți, bluză și sacou, asortate cu o pereche de cizme cu toc, fardată și cu o mască haioasă pe care scria “Nu se vede, dar ți-am zâmbit”, Anca Pandrea a reușit fie în centrul atenției. Desigur, fotografia cu “Iura” al ei nu lipsea de la piept.

Actrița a dezvăluit, pentru CIAO.RO, a făcut un efort ca ajungă la teatru, la expoziție, asta pentru în ultima perioada nu s-a simțit tocmai bine. Mai întâi a răcit bine de tot, iar mai apoi, când își mai revenise… a tras o trântă de toată frumusețea în casă. Actrița s-a ales cu dureri și vânătăi pe braț!

Anca Pandrea, apariție în public! A venit pe tocuri și fardată

“Am o vânătaie de la cot până la umăr, am căzut, din neatenție. Ca să fac o glumă, pictorii aflați aici, la expoziție, pot lua de la mine și verde, și galben, și albastru, și maro, și mov… de la vânătaia mea (râde- n.r.). Da, am făcut un efort să ajung la expoziție pentru că, vă spuneam, am căzut ca un bou pe scări. Am pus dezinfectant, pastile, în toaletă, am acoperit, și m-am dus pe scări la toaleta de vară. O dată, de două ori. Și apoi am am stins lumina, de ce… nu știu. Și am căzut pe scări cu capul în jos, picioarele pe scări, nu pot să-ți arăt ce am pe mână.

Actrița a căzut în casă: „Noroc că eram cu o prietenă, am strigat la ea”

Noroc că eram cu o prietenă, Zoița, am strigat la ea și m-a ajutat să mă ridic. Din neatenție. De atunci mă ridic ușor, merg ușor. Dar am venit să ridic lucrarea cu mine și Iura, este absolut superbă, realizată de Traian Tuckman. De asemenea, mi s-a dăruit și o carte veche de vreo 50 și ceva de ani. Acolo este o fotografie cu Iura… pe care nu o am. Pe lângă acestea, m-am bucurat să văd și lucrarea realizată de pictorul renumit Elian Băcilă, un tablou în negru, pe care scrie un citat de-al lui Iura: “Copiilor de toate vârstele le dăruiesc tinerețea mea grafică”. Nu puteam rata o asemenea expoziție, a declarat Anca Pandrea pentru CIAO.RO.

Actrița iese foarte rar din casă, mai ales dacă este frig, asta pentru are probleme de sănătate, insuficiență pulmonară, iar medicii i-au recomandat stea mai mult acasă.

Recent, ea a fost la analize și CT la plămâni și speră ca rezultatul fie unul bun, asta pentru își dorește plece câteva zile la munte, desigur, dacă se mai încălzește vremea. “Am făcut CT la plămâni să vedem dacă sunt ok, săptămâna viitoare o să aflu rezultatul. Și în funcție de asta, o să văd dacă pot pleca și eu câteva zile la munte. Carmen Fulger, regizoarea, m-a invitat la ea. Am fost și anul trecut, am stat o săptămână. Poate ajung și anul ăsta”, ne-a mai spus Anca Pandrea.

Despre „Coregrafia Artistului”, expoziție de artă plastică cu scop caritabil

Foaierul Media (aripa Intercontinental) al Teatrului Național “I.L. Caragiale” a găzduit expoziția Coregrafia Artistului organizată de Galeria Arhiva de Artă în colaborare cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

Expoziția, organizată în scop caritabil, reunește peste 40 de artişti care şi-au exprimat cu entuziasm disponibilitatea de a susţine cauza copiilor din Centrele E.G.A.L ale Societații Naționale de Cruce Roșie din România.

Expoziția cuprinde o selecție de portrete ale unor artiști români consacrați din teatru, cinematografie și din lumea muzicală. Urmărind portretele expuse în acestă expoziție, întelegem cât de mult a însemnat pentru fiecare dintre artiștii expozanți transpunerea pe pânză a chipului actorului sau a solistului preferat, personalități care i-au marcat copilăria și viața. Lucrările sunt realizate în tehnici diverse: ulei pe pânza, acrilic, cărbune, metalo plastie –  elemente și materiale ce releva preocupările artiștilor pentru studiul artei.

Publicat: 09 Feb. 2022, 19:55 Vedete
Pe aceeași temă