Anca Pandrea nu va merge la inmormantarea lui Alexandru Darie. De ce a luat aceasta decizie

Publicat: 20 Sep. 2019, 13:00 News 3

In urma cu doua zile Romania a intrat in doliu dupa ce Ducu Darie ne-a parasit mult prea devreme.

Anca Pandrea nu va merge la inmormantare. Regizorul Alexandru Darie a decedat la varsta de 60 de ani, dupa ce s-a luptat mult cu boala nemiloasa.

„Mama vitregă”, Anca Pandrea, a spus ca nu va merge la inmormantarea lui Alexandru Ducu Darie, motivandu-si decizia. Aceasta a mai spus detalii nestiute despre relatia pe care o avea cu „fiul vitreg” Alexandru Ducu Darie.

Anca Pandrea nu va merge la inmormantare

Mesajele emoţionante ale artiştilor după moartea regizorului Ducu Darie

„Sufleteşte, e greu de explicat cum simt şi cât este de greu să plece tot un Darie: Iurie Darie – Ducu Darie. Am avut nişte semne, dar noi, oamenii, nu ştim să le traducem. Câteva zile înainte să aud că este la spital, am avut nişte palpitaţii și mă trezeam cu tensiunea mare.

Apoi am aflat că Ducu a fost internat. După aceea m-am liniştit şi l-am visat pe Iura al meu care nu zâmbea, ceea ce nu-l caracterizează, zicea puţin supărat «Vino încoace, Ducule, că vreau să discutăm ceva!». Am vorbit cu el în vis.

Apoi, în fiecare zi, dimineaţa aveam palpitaţii până azi (ieri, 18 septembrie – n.r.), când m-a sunat cumnatul lui Iura şi mi-a spus despre Ducu. În clipa aceea, în câteva secunde, tot organismul meu s-a liniştit”, a spus Anca Pandrea pentru Click!.

Publicat: 20 Sep. 2019, 13:00 News 3
Pe aceeași temă