Andreea Marin, declaratie despre iubit si nunta: „E o relatie care ne implineste pe amandoi”

Publicat: 20 Sep. 2019, 11:59 Vedete

'Zana' traieste de ceva timp o adevarata poveste de dragoste cu Adrian Brancoveanu.

Andreea Marin, declaratie despre iubit si nunta. Vedeta are o viata de poveste in acest moment, fiindca are o fiica minunata si un barbat alaturi care o implineste pe toate planurile.

Andreea Marin a trecut, pana acum, prin trei casnicii, fiind casatorita cu Cristian Gheorghita, Stefan Banica Junior si Tuncay Ozturk.

Andreea Marin, declaratie despre iubit si nunta

Cum slabeste Andreea Marin asa rapid

Iar acum iubirea este din nou prezenta in viata sa, fiindca are o relatie cu Adrian Brancoveanu, alaturi de care se simte in al noualea cer.

„Locuim împreună, e o relație care ne împlinește pe amândoi. Suntem practic o familie. În ceea ce privește o patra căsnicie, acesta a spus: ”Ce pot să spun? Nu mai cred în acte. Ce poate să facă un act când doi oameni se iubesc? Contează compabilitatea dintre ei, în ultimă instanță asta e important” a spus Andreea Marin pentru click!.

Andreea Marin a vorbit despre relatia cu Adrian Brancoveanu: „Ii multumesc lui Dumnezeu ca a reusit sa…”

Andreea Marin se iubește cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, iar de ceva vreme locuiesc împreună. Cei doi au o releție de aproape trei ani, dar pentru doi ani și jumătate, cei doi au stat pe continente diferite, fiecare ocupându-se de profesie.

Întrebată dacă s-a simțit singură în perioada în care nu era împreună cu Adrian, Andreea a mărturisit că „o mamă nu este niciodată singură”. Acesteia i-a fost alături fiica, Violeta. „Copilul a fost busola mea, mi-a fost alături necondiționat”, a mărturisit vedeta.

Înainte să-l cunoască pe bărbatul din viața ei, Andreea Marin a spus că nu s-ar fi gândit că va mai începe o nouă relație: „Nu mai aveam de gând să mă implic în altă relație. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a reușit să pună în balanță lucruri”.

Publicat: 20 Sep. 2019, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă