Drama Sofiei Vicoveanca. Interpreta de muzica populara a trecut prin clipe extrem de grele

Publicat: 20 Sep. 2019, 10:45 Vedete

Este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Romania, insa cu o poveste de viata emotionanta.

Drama Sofiei Vicoveanca. Artista si-a deschis sufletul si a facut dezvaluiri socante, care au emotionat pe toata lumea, fiindca este o poveste trista.

Se pare ca artista a avut parte de o copilarie plina de greutati. Sofia Vicoveanca s-a nascut in Toporauti, o localitate aflata aproape de Cernauti, la data de 23 septembrie 1941.

Drama Sofiei Vicoveanca

Sofia Vicoveanca a trecut printr-o adevarata drama

A fost unul din cei patru copii ai familiei de negustori Gheorghe si Veronica Fusa, iar intreaga ei copilarie a fost marcata de suferinte dar si de lipsa indelungata a tatalui.

Tatal sau a fost inchis in lagar, iar asta i-a marcat copilaria Sofiei. A fost nevoita sa renunte la muzica pentru ca nu avea deloc bani, a ramas vaduva si nu a vrut sa se recasatoreasca niciodata. In pofida acestor greutati, Sofia Vicoveanca a fost mereu pozitiva.

„Am fost vândută, părinții mei au mai avut 2 băieți care au murit. O femeie a sfătuit-o pe mama să mă vândă. Primeam pachete…conserve, biscuiți, nu știam dacă tatăl mai trăiește. Îmi dădea mama pe zi un cubuleț de ciocolată. Îl luam și fugeam și mă ascundeam, stăteam ore în șir cu limba pe acea bucățică de ciocolată”, a spus Sofia Vicoveanca, in urma cu ceva timp.

Publicat: 20 Sep. 2019, 10:45 Vedete
Pe aceeași temă