Doliu în muzică! Interpretul Corin Dobrinescu a murit în urma unui grav accident rutier!

Publicat: 24 mai 2021, 08:51 Autor: Elena Arhiva
Doliu în muzică! Interpretul Corin Dobrinescu a murit în urma unui grav accident rutier!

Este doliu în lumea muzicii populare din România! Interpretul Corin Dobrinescu a murit în urma unui grav accident rutier!

Artistul de muzică populară se afla alături de mai mulți prieteni la un popas turistic la intrarea în Horezu. A traversat strada fără să se asigure și a fost lovit de o dubă. În urma impactului, cântărețul de muzică populară a fost aruncat în aer câțiva metri.

Cadrele medicale ajunse la fața locului au încercat din răsputeri să-i salveze viața cântărețului, dar fără succes. În urma accidentului, șoferul dubei a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a ieșit negativ. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Cine a fost Corin Dobrinescu

Corin Dobrinescu, de profesie inginer, este absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Scolii de Arte si Meserii din Sibiu- secția canto popular, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Corin Dobrescu avea 54 de ani și era solist vocal și membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

„Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu. Îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”, a transmis Centrul Creației Vâlcea, după tragicul eveniment.

Sursa foto: Facebook Corin Dobrinescu

Publicat: 24 mai 2021, 08:51 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×