Anca Pandrea și-a pierdut cunoștința, iar medicii au salvat-o în ultima clipă: ”Mi-au spus că am fost la un pas de moarte!”

Publicat: 04 Jul. 2022, 19:43 Vedete

În vârstă de 76 de ani, Anca Pandrea a fost dusă de urgență la spital din cauza unor complicații medicale care puteau să-i provoace sfârșitul! Medicii au intervenit de urgență, iar actrița a fost salvată!

De când iubitul ei soț s-a stins din viață, Anca Pandrea a suferit atât de mult, încât s-a rezumat prin a se izola de lume, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat de la o zi la alta.

Actrița nu mai iese din casă decât foarte rar, și atunci o face dimineața. Apropiații ei sunt cei care o ajută în privința cumpărăturilor și nu numai. Ea ne-a mărturisit că și-a sunat recent o prietenă după ce i s-a făcut rău, iar aceasta a chemat de urgență Salvarea.

Mi-a crescut foarte mult tensiunea și am sunat o prietenă. Ea, la rândul ei, a chemat Ambulanța, iar medicii au decis să mă ducă la spital. Am făcut investigații timp de câteva ore, însă le-a fost greu să depisteze cauza… Eu cred că este de la o gastrită pe care o am din adolescență, iar acum, din cauza ei, nu am am mai mâncat de vreo 3-4 zile. După mai multe controale și perfuzii îmi amintesc doar că mi-am dat ochii peste cap și nu mai distingeam nimic în jurul meu. Când mi-am revenit medicii mi-au spus că am fost la un pas de moarte”, ne-a declarat Anca Pandrea.

După acest moment critic, medicii i-au dat o trimitere pentru o endoscopie. Acum se simte mai bine, nu a rămas internată, dar trebuie să respecte o dietă pentru gastrită.

Anca Pandrea este ”bântuită” de fostul soț?

Au trecut 9 ani de când Iurie Darie actor a trecut în neființă, dar soția sa susține că înca o ”vizitează”.

Când am întâmplări neplăcute mă uit la fotografia lui și parcă i se schimbă culoarea fotografiei și privirea. Țin cont și reacționez în funcție de ce vorbesc cu el. Între ora 00.00 și 4:00 dimineața când se deschide cerul. Vorbesc când simt nevoia să vorbesc cu el. Abia aștept să ajung acolo să văd ce face el acolo”, a spus Anca Pandrea.

Cel mai mare regret al vieții ei este acela că nu a putut face un copil.

La 22 de ani am făcut chiuretaj şi de atunci nu am mai rămas niciodata însărcinată. Am făcut tratament. Iura îşi dorea foarte mult copil cu mine, dar nu s-a putut”, a mai mărturisit, în trecut, actrița.

Publicat: 04 Jul. 2022, 19:43 Vedete
Pe aceeași temă