Anastasia Soare este cea mai bogata romanca. Are mai multi bani decat orice afacerist din tara

Publicat: 10 oct. 2018, 13:44 Autor: D. C. Vedete

A reusit sa isi cladeasca o afacere de succes pornind de la zero!

Anastasia Soare este cea mai bogata romanca. Fiica unei croitorese din Constanta a avut un vis si multa ambitie. Cu multa munca a reusit sa devina celebra si sa detina un imperiu de miliarde. Acum, afacerea ei a fost evaluata la o suma colosala. Aceasta cifra o plaseaza in topul celor mai bogati oameni.

Anastasia Soare este cea mai bogata romanca dupa ce afacerea ei a fost evaluata la suma de 3 miliarde de dolari. Romanca a fugit din România comunistă în 1989. A ajuns in America unde si-a deschis o afacere in domeniul frumusetii.

Anastasia Soare s-a mutat in America cu sotul ei. Era marinar, dar in SUA a lucrat ca taximetrist.

Anastasia Soare este cea mai bogata romanca

Anastasia Soare este cea mai bogata romanca. Are mai multi bani decat orice afacerist din taraEa s-a angajat la un salon de cosmetica unde a muncit timp de 3 ani. Apoi si-a deschis propriul ei salon de infrumusetare. In anul 200, a lansat linia de cosmetice Anastasia Beverly Hills. Fiica ei, Claudia, le-a promovat pe Instagram si afacerea a devenit un succes, informeaza capital.ro.

Anastasia Soare este cea mai bogata romanca. Are mai multi bani decat orice afacerist din taraCompania vinde în prezent peste 480 de produse în 3.000 de magazine. Veniturile sunt estimate la mai mult de 200 de milioane de dolari. TPG Capital, care are un portofoliu de peste 90 de miliarde dolari, se află în negocieri pentru a prelua o parte din compania Anastasiei.

Anastasia Soare este cea mai bogata romanca. Are mai multi bani decat orice afacerist din taraTranzactia este estimata la 3 miliarde de dolari. A ajuns sa infrumuseteze vedete ca Michelle Obama, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon şi Kim Kardashian. Anastasia Soare, 60 ani, câştigă peste 340 de milioane de dolari anual. Averea ei este estimată de revista americană Forbes între 1,5 şi 2 miliarde de dolari.

Publicat: 10 oct. 2018, 13:44 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×