Smiley i-a luat contractul Deliei! Cati bani va face intr-o singura ora

Publicat: 10 oct. 2018, 12:12 Autor: D. C. Vedete

Andrei Maria se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare la noi in tara.

Si, datorita acestui lucru, Smiley i-a luat contractul Deliei! Cantaretul care are un contract semnat cu PRO TV a pus mana pe o suma colosala. Acesta i-a suflat contractul Deliei pe care il avea cu Mall Plaza Romania. Daca an de an, blonda era preferata lor pentru petrecerea aniversara, acum Smiley este cel care i-a luat locul.

Anul acesta, organizatorii l-au ales pe Smiley ca vedeta concertului de amploare de ziua aniversara a mallului. Andrei Maria va incasa onorariul de 15.000 de euro pentru o ora de cantare. Este aceeasi suma pe care si Delia o incasa de la organizatori, tot pentru o ora de concert, in mall.

Smiley i-a luat contractul Deliei de 15.000 de euro

Reusita lui Smiley este pusa pe concertul pe care l-a avut la inceputul verii la Arenele Romane. Piesele sale noi au urcat rapid in top si au devenit preferatele romanilor, informeaza Libertatea.ro.

Pe langa contractul pe care il are cu Mall Plaza, Smiley mai are un singur concert luna aceasta. Restul timpului il dedica turneului sau care se numeste Confesiuni. Smiley va calatori in tara pentru fanii sai. În cadrul turneului, vedeta PRO TV promite momente artistice unice, care surprind tot ce a făcut artistul în cei 10 ani de carieră solo.

Publicat: 10 oct. 2018, 12:12 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×