Bianca Dragusanu participa la India Express. A semnat cu Antena 1!

Publicat: 10 oct. 2018, 11:33 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vesti bune pentru fanii vedetei care isi doreau sa o revada pe micile ecrane!

Bianca Dragusanu participa la India Express! Dupa ce a plecat de la Kanal D unde prezenta emisiunea Te vreau langa mine in locul Gabrielei Cristea, blonda are un nou contract. Vedeta a fost vanata toata vara de catre doua posturi tv.

Este vorba de Antena 1, unde a lucrat pe vremea in care era asistenta tv la Capatos, si postul PRO TV, unde a lucrat si Victor Slav.

Dar se pare ca cei de la Antena 1 au avut o oferta mai buna. Bianca Dragusanu a semnat cu ei si vedeta va aparea in cadrul emisiunii India Express. Este vorba de acelasi format de la Asia Express, doar ca de data asta se va filma in alta tara, si anume India.

Bianca Dragusanu participa la India Express pentru o suma colosala

Bianca Dragusanu participa la India Express. A semnat cu Antena 1!Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, Bianca Dragusanu a semnat cu Antena 1 pentru ca i-au facut o oferta financiara de nerefuzat. Vedeta va primi un onorariu de 90.000 de euro la care se ofera si un bonus de 10.000 de euro. Per total, Bianca Dragusanu va castiga 100.000 de euro la India Express.

Cine va participa la India Express

Bianca Dragusanu participa la India Express. A semnat cu Antena 1!Se zvonește că în această ediție a show-ului vor participa Anda Adam şi soţul ei, Ruby şi iubitul ei, Cătălina Jojo Grama şi Paul Ipate, Surorile Pavel, Claudia (Cream) şi Paula, Anca Sigartău şi Cosmin Seleşi, Margherita de la Clejani și Răzvan Ciobanu. Cu totii se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Ce salariu a avut Bianca Dragusanu la Kanal D

Bianca Dragusanu participa la India Express. A semnat cu Antena 1!La Kanal D, Bianca Dragusanu ar fi avut un salariu de 12.000 de euro pe luna, conform viva.ro. Era un salariu mult mai mare decat al Gabrielei Cristea, dupa cum a lasat aceasta sa se inteleaga.

Asia Express, sezonul 1

Bianca Dragusanu participa la India Express. A semnat cu Antena 1!Primul a fost filmat in Asia de Sus Est, in Vietnam, Cambodgia si Thailanda, unde concurentii, printre care si Vica Blochina, Daniela Crudu, Dorian Popa si mama lui, Liviu Varciu, Andrei Stefanescu, Raluka, Ana Baniciu, ultimele doua fiind castigatoare, au trebuit sa reziste conditiilor precare de trai, cu foarte putini bani, sa treaca peste probe dificile si sa ajunga primii la destinatie, in Bangkok, cu autostopul.

Publicat: 10 oct. 2018, 11:33 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×