Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Laurențiu Reghecampf, la 15 ani de la căsătorie

Publicat: 02 iun. 2021, 15:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete

 Anamaria Prodan şi-a surprins soţul cu o declaraţie de dragoste la 15 ani de la căsătorie. Cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri din România, iar de-a lungul timpului au demonstrat faptul că dragostea lor poate învinge orice obstacol.

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la 13 ani de la nunta de vis care a avut loc în Las Vegas și ulterior și la Snagov.

Cu această ocazie, celebra impresară a ţinut să îi transmită un mesaj soţului său în mediul virtual pentru ca toată lumea să vadă cât de mult îl iubeşte şi îl apreciază.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu se vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viata nu este peste tine… ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, este mesajul transmis de vedetă.

Care este singura dezamăgire trăită alături de soțul său

Anamaria Prodan nu a vorbit până acum despre nemulțumirile pe care le-ar avea în căsnicia sa. Însă, impresara recunoaște că există regrete, și probleme care ar distruge multe alte relații.

În cadrul unui interviu, sexy impresara a mărturisit că nu îi place faptul că ea și soțul său nu își pot planifica niciodată concediile împreună. Această problemă a existat încă dinainte de căsătorie, pentru că amândoi sunt foarte ocupați.

Anamaria a mai povestit și faptul că până și vizitele în locuri de vis au ca scop munca.

„Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău”a explicat Anamaria Prodan, la o emisiune.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 iun. 2021, 15:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă