„Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă, în ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok. De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică şi nu mai pot de drag” a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Toate aceste lucruri se opresc… la genţi. Impresara spune că pentru nimic în lume nu le-ar împărţi cu fiicele sale şi, dacă este nevoie, preferă să ia aceeaşi poşetă, în trei exemplare.

„Genţi nu împrumutăm. Dacă ne place ceva luăm trei exemplare, pentru că eu am grijă de ale mele, Sarah nu are grijă deloc de ele şi atunci, ca să nu avem discuţii şi scandal, fiecare are geanta ei. Şi pantofii la fel, că acolo e jale”, a mai povestit sexy impresara pentru libertatea.ro.

Anamaria Prodan a apărut recent, în public, cu o ținută de 287.000 de euro

Cea mai frumoasă impresară, Anamaria Prodan, și-a făcut apariția în public cu o ținută care costă cât o vila! Sexy-impresara a preferat să poarte o coroană în valoare de 1500 de euro, un palton de 7000 de euro, o rochie de 2800 de euro, adidașii au o valoare de 2500 de euro, iar geanta de firmă face 25.000 de euro! Să nu uitam piesa de rezistență: un ceas de lux de 250.000 de euro.