Am găsit viață fără griji în vremea coronavirusului! Cine sunt norocoșii români care s-au autoizolat pe o plajă privată

Publicat: 20 Mar. 2020, 22:43 Vedete

Pandemia de coronavirus nu a băgat în sperieți și familia antrenorului Walter Zenga, care are norocul, daca putem să-i spunem așa, să locuiască într-unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, dar și cel mai puțin afectat de noul virus. Ciao.ro a obținut un interviu în exclusivitate cu Raluca Zenga, care ne-a vorbit despre cum se derulează viața la 30 grade, în însoritul Dubai. 

De aproximativ două săptămâni Raluca Zenga a pus pauză de la tot făcea și și-a îndreptat toată grija asupra copiilor, pentru că, deși locuiesc în Dubai, un oraș nu foarte încercat de coronavirus, nu a vrut să-i expună nici celui mai mic risc.

Astfel, dacă școlile s-au închis, dar și toate activitățile pentru copii au luat o pauză, Raluca își petrece acum timpul în compania copiilor săi, la casa lor cu plajă privată din Dubai, în timp ce soțul ei, celebrul Walter Zenga, este în Italia, autoizolat și el într-un hotel din Cagliari, acolo unde a revenit ca antrenor în Seria A.

La noi în Dubai, școlile au  închis deja de peste 2 săptămâni. Succesiv au închis sălile de cinema, salile de fitness… Chiar începusem un program și l-am abandonat pe parcurs pentru că mi-am dat seama că riscurile de expunere sunt mult prea mari. Au închis toate cluburile,  lounge, discoteci și  multe restaurante.

Rămân și altele deschise și mai văd lume cum vezi pe rețelele de socializare, că ies, dar mi se pare oarecum iresponsabil să mai promovezi că tu ieși în locuri aglomerate și petreci. Trebuia să plec în următoarea mea călătorie, acum, la sfârșit de martie, în Malaesia și Indonezia, însă am anulat, la fel, nu mi se pare ok să călătorești în perioada asta, doar în caz de forță majoră, în cazul în care trebuie să te reunești cu familia sau, Doamne ferește, alte cazuri grave.

Am ales să stăm în casă,  nu ies cu copiii nicăieri, nu se pune problema, au închis oricum și sălile de joacă și toate activitățile, copii megeau la fotbal, la dansuri, la teatru. Noi suntem foarte norocoși pentru că trăim în Palm Jumeirah,  pe insula, unde avem plaja noastră privată și  ieșim în marea majoritate a timpului. Suntem singurii care ies la joacă, mai sunt câțiva vecini cu copiii, dar păstrăm distanța. Deci oricum copiii au șansa de a petrece timp în aer liber, vremea este perfectă acum în Dubai, deci putem să stăm pe plajă, ne jucăm în grădină, ieșim  puțin cu bicicleta în zona noastră, este puțină lume și păstrăm distanța, repet. Eu ies doar pentru aprovizionare, echipată cu mască și mănuși, mă duc in orele in care am constatat că e foarte puțină lume la mall și supermarket, trec pe la farmacie pentru suplimente homeopatice sau vitamina C, pe care le luăm să ne îmbunătățim imunitatea și cam atât. Nu mă văd cu prietenele decât pe chat, ne vedem doar virtual și păstrăm distanțele„, a povestit pentru Ciao.ro, mămica zen, Raluca Zenga, considerată influencer de top în Dubai, acolo unde blogul său de travel, https://onepassionatetraveller.com/, are deja succes

Publicat: 20 Mar. 2020, 22:43 Vedete
Pe aceeași temă