Alexandru Cumpanasu, dezvaluiri sfasietoare despre ziua in care Alexandra a sunat la 112: „Am plans in hohote”

Publicat: 30 Aug. 2019, 09:41 Ciao.ro
Alexandru Cumpanasu, dezvaluiri sfasietoare despre ziua in care Alexandra a sunat la 112: Am plans in hohote

Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri dureroase despre ziua în care Alexandra Măceșanu a reușit să sune la 112 pentru a cere ajutor.

Alexandru Cumpanasu dezvaluiri sfasietoare. Potrivit spuselor lui, adolescenta reușise să dezlege sârma cu care era legată, însă i-a fost teamă să iasă afară atunci când a văzut câinii.

Alexandru Cumpanasu dezvaluiri sfasietoare

Alexandru Cumpanasu dezvaluiri sfasietoareAlexandru Cumpănașu a aflat totul joi, atunci când, susține el, a izbucnit în plâns. Alexandra s-ar fi temut de cei doi câini ai lui Gheorghe Dincă și a preferat să aștepte pentru ca poliția să o salveze.

„Acest copil a reușit, înainte să apară această brută sau altul, a apucat sa se dezlege. La telefon cu poliţistul Pistol a încercat şi a reuşit să se dezlege de sârmele cu care era legată la picioare şi a reușit să rupa lanțul, pentru că era legată şi cu un lanț. A reușit să fie singură în casa aia şi a incercat să iasă. Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru pentru că afară erau doi câini lupi şi nu a avut curajul să facă acest pas”, a spus Alexandru Cumpănașu pe rețelele de socializare.

„Când am aflat asta, astăzi (n.r. joi), am plâns în hohote. Nu mi-a venit să cred că acest copil a fost la un pas să iasă din acea casă, ca s-a eliberat, dar că nu a reușit. Alexandra mi-a arătat că este cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodată. Iar acest lucru le va da încredere parintilor ei ca daca fata este in viața, va sti sa lupte pentru viața ei”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

Publicat: 30 Aug. 2019, 09:41 Ciao.ro
Pe aceeași temă