Alex Bodi a ieșit din arestul la domiciliu! Cum a fost surprins fostul partener al Biancăi Drăgușanu

Publicat: 07 Apr. 2021, 12:50 Vedete

Alex Bodi, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu, a ieșit din arestul la domiciliu. Chiar dacă a fost eliberat, acesta trebuie să meargă la Poliție săptămânal pentru a da cu subsemnatul.

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu și, fericit mare, fostul partener al Biancăi Drăgușanu, s-a fotografiat la volanul bolidului săi de lux în timp ce gonea cu 129 km/h. Milionarul nu a părăsit țara, iar procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – DIICOT – au cerut arestarea lui pentru că ar fi vândut două mașini de lux, Lamborghini Aventador și Lamborghini Urus, care erau puse sub sechestru. A scăpat și de propunerea de arestare preventivă, însă procurorii pot face recurs.

După trei luni de arest la domiciliu, Alex Bodi a gonit spre casă, de la Târgu Jiu, pe autostradă. Chiar a și postat pe rețelele de socializare un moment în care le arăta utilizatorilor că se deplasa spre casă.

Menajera lui Alex Bodi a rupt tăcerea

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a făcut publice câteva imagini în care apărea bătută. De atunci, s-au tot făcut declarații pe tema acestui subiect, iar recent cea care a vrut să spună adevărul despre agresiuni a fost chiar menajera afaceristului.

Femeia a vorbit despre agresiunile la care ar fi fost supusă Bianca Drăgușanu în vila lui Alex Bodi. Menajera a dezvăluit faptul că în prezența sa nu au avut niciodată loc scene de violență, însă nici nu a stat să îi urmărească pe cei doi, a mai explicat aceasta.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare”, a declarat menajera lui Alex Bodi.

Sursă foto: capturi video Youtube, Actualitate.net

Publicat: 07 Apr. 2021, 12:50 Vedete
Pe aceeași temă