Alertă! Român în Italia, suspect de coronavirus. A fost băgat în carantină

Publicat: 31 Jan. 2020, 13:39 News

Este alertă mondială de ieri, de când coronavirusul a început să facă din ce în ce mai multe victime.

Astăzi, potrivit informațiilor oferite de Realitatea, un bărbat a fost băgat în carantină, după ce este suspect de virusul care ucide oameni.

Bărbatul de 42 de ani, Marian C., lucrează la un hotel. El a intrat în contact cu turiști chinezi care ari fi fost bolnavi de coronavirus. El se alfă în carantină în aceste momente și va fi dus la spital pentru teste. În Italia au fost anunțate astăzi două cazuri de coronavirus. Ambele cazuri sunt doi oameni oameni, turiști, chinezi din Wuhan. Se aflau de 10 zile în Italia.

Bilanț coronavirus: 213 decese, aproape 10.000 infectați

Coronavirusul face ravagii în China. Bilanțul este absolut îngrijorător: coronavirusul a ucis, deja, 213 persoane, iar numărul este în creștere. Au fost confirmate 9692 de cazuri de infecții, iar alte 129 de cazuri au fost raportate în 22 de țări deja.

Au fost confirmate și primele două cazuri de infectare cu coronavirus în Marea Britanie: „Cei doi pacienţi infectaţi cu coronavirus primesc îngrijiri speciale din partea Serviciului Naţional de Sănătate şi sunt supuşi metodelor verificate de prevenţie şi control, pentru a împiedica răpândirea virusului”, a declarat profesorul Chris Whitty, potrivit CNN.

Publicat: 31 Jan. 2020, 13:39 News
Pe aceeași temă