Alertă! A apărut un nou simptom al coronavirusului

Publicat: 18 Oct. 2020, 15:12 Arhiva
Alertă! A apărut un nou simptom al coronavirusului

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, iar unii dintre pacienți se plâng de noi simptome, necunoscute până acum. Este și cazul unui bărbat care și-a pierdut auzul brusc, la scurt timp după ce a contractat virusul SARS-CoV-2.

Potrivit Daily Mail, un bărbat perfect sănătos, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la terapie intensivă după ce s-a infectat cu noul coronavirus. La scurt timp după ce s-a internat în spital, acesta s-a plâns că-și pierde auzul urechii drepte. Acesta nu se confruntase anterior cu probleme ale urechilor.

Imunitatea dată de coronavirus nu durează. Ce s-a întâmplat în cazul a doi bolnavi care au contractat din nou virusul SARS CoV-2

Spre deosebire de alți pacienți care rămân fără gust și miros, bărbatul s-a confruntat cu alte simptome, în ciuda faptului că nu avea alte probleme de sănătate decât cele de astm.

Cazul i-a uimit pe medici, însă aceștia au decis să-i administreze un tratament pe bază de steroizi, despre care se crede că ajută la revenirea auzului. În paralel, el a fost tratat pentru coronavirus, fiind pus chiar și pe ventilator timp de 30 de zile, scrie digiworld.ro.

În cele din urmă, auzul a fost recuperat parțial, iar medicii care l-au îngrijit au pus această problemă medicală pe seama coronavirusului.

Dr. Foteini-Stefania Koumpa, de la University College London și Royal National Throat Nose and Ear Hospital, a declarat că pierderea auzului bărbatului este asociată cu Covid-19.

Publicat: 18 Oct. 2020, 15:12 Arhiva
Pe aceeași temă