Adevărul despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea! „Nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici psihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat!”

Publicat: 04 Feb. 2021, 15:59 Arhiva

Liviu Dragnea nu ar avea o stare foarte bună în penitenciar. Codrin Ștefănescu a scris câteva rânduri pe rețelele de socializare despre starea de sănătate a fostului politician.

Potrivit mesajului scris pe rețelele de socializare, Liviu Dragnea nu s-ar afla într-o stare foarte bună, nici din punct de vedere al sănătății și nici din punct de vedere emoțional.

„Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici psihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, cā nu trebuie să cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alături de el! Am înțeles că nu e scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește!

Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacă colegii din partid sunt lași și se fac că uită! Are nevoie de susținere și de o vorbă bună! Cei care vor să-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el să-i scrieți! Nu lăsați un patriot aflat la ananghie!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook, arată Realitatea.net.

Fostul politician fusese infectat cu noul coronavirus

Liviu Dragnea a reușit să scape de noul coronavirus, însă are dureri de coloană. Codrin Ștefănescu este persoana care transmite în mod frecvent mesajele fostului politician din spatele gratiilor, arată realitatea.net.

”Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome. Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar ușoară”.

”Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobișnuit. Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon. Poate să fie doar acest lucru, însă ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a mai spus partenera lui Liviu Dragnea, arată Antena 3.

Sursă foto: capturi vide Youtube

Publicat: 04 Feb. 2021, 15:59 Arhiva
Pe aceeași temă