Adela Popescu și Radu Vâlcan, decizie surprinzătoare. Nimeni nu se aștepta tocmai la ei

Publicat: 24 feb. 2020, 13:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au plecat, în prima lor vacanță singuri, fără copii! Cei doi au ales ca destinaţie Dubai, acolo unde s-au cazat într-un hotel de 5 stele! 

Chiar dacă sunt minunate vacanțele cu cei mici, nici escapadele romantice în doi nu sunt mai prejos. Așadar, Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în prima lor vacanță fără copii şi au profitat din plin de zile libere.

”Dragilor, după cum bine vedeți în spatele meu, nu suntem acasă în București. Am plecat aseară spre Dubai, într-o mică escapadă romantică. Că a debutat cu ceva lacrimi, e altceva. Dar, nah, știți cum e, prima dată doar noi fără copii, dor, un pahar de vin, plus un zbor cu avionul.

Dar când ne-am trezit de dimineață, rețineți, ne-am trezit DE DIMINEAȚĂ, fără nicio trezire peste noapte, am zis că e fain tare în vacanță. Și ca să fim nebunatici până la capăt, soțul a aranjat un zbor deasupra Dubaiului cu un avion de mici dimensiuni. Superb, ce să zic. Acum suntem bine, mergem să bem un prose”, a scris, Adela Popescu pe pagina personală de Facebook.

Adela Popescu, mai sexy ca niciodată

Blondina s-a aflat mereu în topul celor mai urmărite femei de către partea masculină. Seara trecută, prezentatoarea TV a postat pe rețelele de socializare o imagine foarte sexzy, în care apare îmbrăcată doar într-o pereche de lenjerie intimă, neagră, stând în așternuturi. Imaginea a strâns peste 4000 de aprecieri în doar 12 ore.

”Andreea Caranda, producătoarea emisiunii, mi-a cumpărat zilele trecute un autobronzant sugerându-mi discret că am pielea albă și că ar fi bine să îl folosesc.
Persuasivă cum o știu, în seara asta m-a și sunat.
“-După scrub faci duș și te ștergi bine, bine. Când ești complet uscată dai cu sprayul.
Mare atenție! Nu dormi cu pijamale groase cu manșete, chiloți tetra și șosete, că rămâi cu urme și arată ca naiba.
-Bun! Zic eu.
Te pup și ne vedem mâine!”
Un gând nu-mi dă pace, însă.
De unde știe cum dorm eu îmbrăcată?!”, a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei.

”Spre bucuria lui Radu, în seara asta o să dormi fără cele menționate ?. E pentru bronz?”, ”Așa-i de la o vârstă… Plus 2 copii… Cunoaștem problema??”, ”Așa naturală e cel mai bine, femeia albă e de sânge nobil…??❤”, sunt doar o parte din comentariile primite de la utilizatori.

 

Publicat: 24 feb. 2020, 13:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă