Ce probleme a întâmpinat Adela Popescu în timpul primelor două sarcini

Publicat: 19 Jan. 2021, 14:39 Vedete

Adela Popescu a anunțat recent faptul că este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta a mărturisit ce probleme a întâmpinat în primele două sarcini.

Adela Popescu se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Mare a fost bucuria când ea și soțul ei, Radu Vâlcan, au aflat că vor deveni părinți din nou! Vedeta de la Pro TV a mărturisit prin ce probleme a trecut în primele două sarcini, iar acum emoțiile nu mai sunt atât de mari ca la început. În a doua sarcină, Adela Popescu a întâmpinat mai multe probleme de sănătate.

”Mărturisesc că nu mă bucuram neapărat că băiețelul se lasă așteptat atât, asta pentru ca încă de la început el a fost nițel mai mare decât vârsta lui biologică.

Toate bune, era clar ca îi place în burtică, doar ca o greutate măricică mi-ar fi micșorat șansele de a naște natural sau ar fi făcut ca procesul să se desfășoare mai greoi. Știam cât m-am chinuit cu Alexandru, care a avut 3050 la naștere, așa ca mi-era greu să îmi imaginez cum s-ar întâmpla asta la peste 3500 gr cât se preconiza”, a scris Adela Popescu, arată Cancan.

Adela Popescu: ”Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca”

“Am încercat o fotografie emoționantă, așa cum se cade pentru a face un anunț important, dar atât s-a putut. Pe scurt, nu ne era de ajuns «haosul» actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oară.

Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem. Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea, am și hotărât să ma retrag de la «Vorbeste Lumea» atât de repede. Vă pupăm tare și abia așteptam să vă ținem la curent cu ce mai urmează în viața noastră de familie”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.

 

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 19 Jan. 2021, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă