De ce Adela Popescu a ascuns sarcina! ”Am hotârât să mă retrag…”

Publicat: 10 ian. 2021, 15:25 Autor: Andreea Voicu Vedete

Adela Popescu nu-și mai încape în piele de fericire, după ce a aflat că este gravidă pentru a treia oară. Dar care a fost, de fapt, motivul pentru care și-a ascuns sarcina!

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Adela Popescu a făcut anunțul mult așteptat, și anume faptul că este însărcinată pentru a treia oară. Bucuria a fost enormă, iar acum ea și Radu Vâlcan se pregătesc să devină, din nou, părinți. Însă, care a fost, de fapt, motivul pentru care a ascuns sarcina timp de trei luni? Chiar dacă știau că vor deveni părinți, au refuzat să vorbească un timp despre acest lucru, tocmai pentru a fi siguri că totul este în regulă, după trecerea primului trimestru de sarcină.

“Am aflat că vom deveni, din nou, părinti cu aproximativ trei luni și ceva în urmă, aproape patru luni. Noi știam, evident, dar am așteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiți, îi simțim și pe cei aproape nouă că împărtășesc aceleași trăiri pe care le avem și noi acum în momentele acestea”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars, arată wowbiz.

Adela Popescu: ”Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca”

“Am încercat o fotografie emoționantă, așa cum se cade pentru a face un anunț important, dar atât s-a putut. Pe scurt, nu ne era de ajuns «haosul» actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oară.

Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem. Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea, am și hotărât să ma retrag de la «Vorbeste Lumea» atât de repede. Vă pupăm tare și abia așteptam să vă ținem la curent cu ce mai urmează în viața noastră de familie”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.

Adela Popescu, poveste de dragoste pe platourile de filmare

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare a unei dintre cele mai populare telenovele românești, ”Iubire şi onoare”, acum mai bine de 10 ani. La vremea respectivă s-a vehiculat în presă că cei doi ar fi început o relație, însă nu a fost confirmată imediat.

„I-am explicat de atâtea ori că am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, nedormită, nemâncată și ea tot insistă să întârziem 10 minute de fiecare dată când ieșim în oraș, să-și mai retușeze puțin genele sau rujul. Nu am înțeles niciodată de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Să fie mai frumoasă decât e? Mai greu. Cert e că îmi place de ea așa drăguță, cum se chinuie în fața oglinzii, să îmi facă mie pe plac, când eu mă topesc și când o văd cu cearcăne, ciufulită, în pijamaua ei cu ursuleți”, spunea Radu Vâlcan.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 10 ian. 2021, 15:25 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă