Adela Popescu în culmea fericirii! Prezentatoarea TV a anunțat că este însărcinată

Publicat: 08 Jan. 2021, 11:46 Vedete

Adela Popescu a făcut anunțul cel mare chiar în emisiunea pe care o prezintă. Frumoasa blondină este în culmea fericirii și a dezvăluit că abia așteaptă să își țină cel de-al treilea copil în brațe.

În urmă cu scurt timp, Adela Popescu și-a uimit fanii după ce a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil. Încă de la începutul emisiunii vedeta de la PRO TV a anunțat că are o surpriză pentru telespectatori însă i-a ținut pe toți pe jar pentru că vestea cea mare s-a lăsat așteptată.

Totodată, vedeta a dezvăluit că totul merge extrem de bine, ba chiar zilele trecute a fost la medic pentru un control de rutină și atât ea cât și bebelușul sunt în afara oricărui pericol.

Colegii săi i-au făcut acesteia și o surpriză, iar în timpul emisiunii frații blondinei, dar și cei mai apropiați prieteni au intrat în direct, au felicitat-o și i-au urat numai lucruri frumoase.

Pe lângă fericitul anunț, la sfârșitul emisiunii, Adela Popescu și Cove au anunțat faptul că, frumoasa blondină va lua o pauză deocamdată pentru a se ocupa de bebeluș, dar și de ceilalți copii ai săi, iar la cârma emisiunii va veni nimeni alta decât Lora.

Artista i-a mai ținut locul Adelei la ultima sarcină și putem spune că s-a descurcat de minune.

Adela Popescu, poveste de dragoste pe platourile de filmare

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare a unei dintre cele mai populare telenovele românești, ”Iubire şi onoare”, acum mai bine de 10 ani. La vremea respectivă s-a vehiculat în presă că cei doi ar fi început o relație, însă nu a fost confirmată imediat.

„I-am explicat de atâtea ori că am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, nedormită, nemâncată și ea tot insistă să întârziem 10 minute de fiecare dată când ieșim în oraș, să-și mai retușeze puțin genele sau rujul. Nu am înțeles niciodată de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Să fie mai frumoasă decât e? Mai greu. Cert e că îmi place de ea așa drăguță, cum se chinuie în fața oglinzii, să îmi facă mie pe plac, când eu mă topesc și când o văd cu cearcăne, ciufulită, în pijamaua ei cu ursuleți”, spunea Radu Vâlcan.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Jan. 2021, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă