Radu Vâlcan a vorbit despre al treilea copil! Prezentatorul TV este emoționat: ”În ultima vreme mergem destul de des la control”

Publicat: 07 iun. 2021, 08:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt foarte emoționați că vor deveni părinți pentru a treia oară. Recent, el a vorbit pentru Antena Stars despre emoția pe care o poartă în suflet știind că va fi, din nou, tătic.

Un copil este o binecuvântare în viața unei persoane, iar acest lucru îl simt și Adela Popescu și Radu Vâlcan! Prezentatorul TV a făcut o serie de mărturisiri pentru Antena Stars, împărtășind emoția pe care o resimte: în curând va deveni tătic pentru a treia oară, iar bucuria este extrem de mare! Partenerul de viață al Adelei Popescu susține că abia așteaptă să își strângă pruncul la piept, iar în perioada aceasta au mers destul de des la control.

”Suntem extrem de nerăbdători, deja am intrat în febra pregătirilor, avem emoții, copiii la fel, în rest așteptam, ne pregătim așa cum ne-am pregătit și în cazul celorlalți doi copii. Eu am emoții pentru că de la contorl la control, în ultima perioadă mergem destul de des la control, încep să intru în atmosferă, văd copilașul acolo, că îl pot vedea”, a spus Radu Vâlcan.

”O protejează să nu-i atingă burtica, dacă îi roagă să-i aducă un pahar cu apă o ajută. Cu siguranță, în special Andrei cred că va fi mai gelos”, a mai spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Ce hotărâre a luat vedeta în legătură cu cel de-al treilea copil

Prezentatoarea de la PRO TV e în luna a șaptea de sarcină şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină copilul în braţe. Pentru că va avea nevoie de ajutor după ce băieţelul se va naşte, Adela Popescu a angajat o bonă filipineză, care va ajunge peste o lună în România.

”Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile.

Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

sursă foto: capturi video youtube, arhivă Ciao

Publicat: 07 iun. 2021, 08:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă