Adela Popescu, momente de panică! Ce a păţit celebra prezentatoare TV

Publicat: 25 May. 2021, 12:26 Vedete

Adela Popescu a trecut prin momente de panică. În urmă cu scurt timp, vedeta le-a povestit fanilor săi cu ce probleme se confruntă în ultimul trimestru de sarcină.

Adela Popescu este nerăbdătoare să îşi ţină cel de-al treilea copil în braţe. Până atunci însă, artista se confruntă cu probleme specifice graviduţelor. În urmă cu câteva ore, frumoasa blondină a reuşit să îşi sperie destul de tare soţul.

Vedeta a povestit că a făcut o criză de plâns în timp ce se afla în mașină, iar Radu Vâlcan nu înţelegea ce s-a întâmplat cu aceasta.

”Si cum sustineam eu sus si tare ca “vai, Dom’ne, ce e aia sa iti faca necazuri hormonii”, cum am bufnit intr-un hohot de plans in timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plans. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu si i-a stat inima in primele secunde cand m-a auzit. Nici nu stiam ce sa ii spun ca am. Dar ma si enerva ca nu ma intelege. 🙂 Am ajuns acasa, am mancat o ciocolata, un castron mare de cirese si sunt ca noua. Usoara ca un fulg. Ati patit si voi de-astea?”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Ce hotărâre a luat vedeta în legătură cu cel de-al treilea copil

Prezentatoarea de la PRO TV e în luna a șaptea de sarcină şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină copilul în braţe.

Pentru că va avea nevoie de ajutor după ce băieţelul se va naşte, Adela Popescu a angajat o bonă filipineză, care va ajunge peste o lună în România.

„Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile.

Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 May. 2021, 12:26 Vedete
Pe aceeași temă