Cum se simte Adela Popescu în ultimul trimestru de sarcină: ‘Respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața’

Publicat: 30 Apr. 2021, 10:00 Vedete

Adela Popescu se află în ultimul trimestru de sarcină! Vedeta mărturiseşte faptul că îi este din ce în ce mai greu să se descurce, însă aşteaptă cu nerăbdare să îşi cunoscă al treilea băiat.

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va aduce pe lume încă un copil. Vedeta şi soţul său Radu Vâlcan formează un cuplu extrem de iubit şi apreciat, iar împreună mai au încă două minunăţii de băieţi.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a dezvăluit cum se simte în cea de-a șaptea lună de sarcină. Frumoasa blondină a recunoscut că a întâmpinat probleme.

”Sunt în 7 luni și abia acum am început să simt că sunt însărcinată. În sensul că respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața și nu mai pot dormi fără pernă de gravide. Acesta este și motivul pentru care am hotărât să venim în această vacanță. Știam că nu voi mai avea cum mai târziu și cel mai probabil nici în vară nu vom mai avea cum pentru care urmează să nasc la începutul lui iulie”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

Care au fost cele mai dificile momente prin care au trecut Adela Popescu şi Radu Vâlcan

Adela Popescu a mărturisit că au existat perioade în care nu și-au vorbit o săptămână, ba mai mult vedeta recunoaște faptul că se ciondănesc destul de des, însă supărarea le trece repede: ”Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de „nevoi ale copiilor”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 30 Apr. 2021, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă