Cu ce probleme de sănătate se confruntă Adela Popescu în cea de-a treia sarcină: ”Sunt genul care nu se plânge…”

Publicat: 30 Mar. 2021, 15:37 Vedete

Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Frumoasa vedetă a vorbit despre problemele cu care se confruntă, iar din fericire, nu sunt unele din cauza cărora ar trebui să se îngrijoreze. Astfel, prezentatoarea TV este extem de pozitivă și abia așteaptă să își strângă în brațe copilul.

Adela Popescu a explicat faptul că cea de-a treia sarcină nu diferă foarte mult față de celelalte, însă se confruntă cu dificultăți specifice graviduțelor. Se pare că blondina nu se mai poate odihni corespunzător și a început să respire din ce în ce mai greu.

Totodată, artista a recunoscut că nu se plânge și asta pentru că ea și soțul său trăiesc din nou o perioadă extrem de frumoasă din viața lor.

„Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit”, a spus Adela Popescu pentru VIVA!.

”După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect”

După 5 ani de relație, la mijlocul anului 2015, Adela Popescu și Radu Vâlcan deveneau soț și soție. O nuntă de poveste organizată într-un chalet în mijlocul pădurii, cu doar 60 de invitați.

În cadrul unui interviu, Adela Popescu a vorbit despre partenerul său de viață, cel care a convins-o după 5 ani să facă marele pas.

„Noi ne-am căsătorit după 5 ani de relație. Dacă ne căsătoream după primul, postarea asta ar fi sunat cu totul diferit. M-aș plânge că s-a schimbat mult, că am descoperit că sforăie, că își lasă șosetele pe unde apucă etc. Că așa s-a întâmplat și la noi. După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect cum fiecare bărbat pare la început. După 3 m-am obișnuit cu sentimentul, după 4 m-am obișnuit atât de tare încât am avut înțelepciunea să văd că dincolo de nimicurile enervante, calitățile lui sunt uriașe, iar după 5 am știut că nu mai e cale de întoarcere și maxim asumat am luat decizia de a-mi petrece tot restul vieții alături de bărbatul pe care îl cunosc atât de bine cu bune și cu rele, dar pe care îl iubesc fără urmă de îndoială”, spunea Adela Popescu la scurt timp după căsătorie, în 2015, potrivit Unica.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 30 Mar. 2021, 15:37 Vedete
Pe aceeași temă