Adela Popescu, dezvăluiri din căsnicie! Care au fost cele mai dificile momente prin care cei doi au trecut: ”Nu am vorbit chiar o săptămână”

Publicat: 14 Apr. 2021, 09:24 Vedete

Adela Popescu a făcut recent dezvăluiri din căsnicia sa. Prezentatoarea TV și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Deși în relația lor pare să fie doar lapte și miere, Adela Popescu mărturisește că au mai existat certuri destul de aprinse.

Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Și de această dată Radu Vâlcan va fi tatăl unui băiețel.

Cele două vedete s-au căsătorit cu câțiva ani în urmă, iar în prezent formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz. Cu toate acestea vedeta a explicat în cadrul unui interviu recent pentru revista Viva, faptul că între ea și soțul său nu totul este perfect.

Care au fost cele mai dificile momente prin care cei doi au trecut

Adela Popescu a mărturisit că au existat perioade în care nu și-au vorbit o săptămână, ba mai mult vedeta recunoaște faptul că se ciondănesc destul de des, însă supărarea le trece repede: ”Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de „nevoi ale copiilor””.

Adela Popescu a vorbit și despre cei doi băieți pe care îi are cu Radu Vâlcan. Frumoasa blondină a explicat faptul că tatăl lor este cel autoritar în relația cu aceștia.

”Clar, Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult, Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur, însă, de adorația pe care băieții o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care optica se va îndrepta… către prima iubită”, a afirmat Adela Popescu pentru sursa mai sus-menționată.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Apr. 2021, 09:24 Vedete
Pe aceeași temă