Adela Popescu, totul despre a patra sarcină: „Toată întâmplarea e amuzantă, adorabilă”

Publicat: 22 mart. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Adela Popescu, totul despre a patra sarcină: „Toată întâmplarea e amuzantă, adorabilă”

Adela Popescu (37 de ani) se află în Thailanda, acolo unde soțul ei, Radu Vâlcan (46 de ani), filmează de zor pentru un nou sezon al emisiunii „Insula Iubirii”.

Și pentru că este în vacanță, o a doua lună de miere, așa cum a numit „escapada”, prezentatoarea TV a postat pe contul de Instagram mai multe imagini din călătoria sa, inclusiv un clip în care apare pe plajă cu vedeta Antenei 1 în timp ce o mângâie pe abdomen. Momentul nu a fost scăpat din ochi de către fani, care au declarat-o însărcinată pe Adela.

Adela Popescu, totul despre a patra sarcină

Un moment de tandrețe dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu s-a transformat în subiect de discuție, ba chiar dezbatere națională, pe contul de Instagram al vedetei Pro TV. Este sau nu însărcinată vedeta noastră? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor celor care îi urmăresc pagina de social media.

Și pentru că s-a creat o forfotă mare pe acest subiect, presa a contactat-o pe Adela Popescu pentru a elucida misterul sarcinii. Amuzată de situație, vedeta TV a mărturisit că nu este însărcinată. Să sperăm că acest lucru nu le va strica așteptările fanilor curioși. Vezi ce a răspuns aici.

Publicat: 22 mart. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă