Acum s-a aflat! Cum se înțelege Adela Popescu cu mama lui Radu Vâlcan

Publicat: 02 mai 2021, 13:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc ca în prima zi, au o familie foarte închegată, iar acum aceștia așteaptă să devină, din nou, părinți! Dar puțini sunt cei care știu cum se înțelege actrița cu soacra ei, mama lui Radu Vâlcan.

Un exemplu cât se poate de simplu! Adela Popescu și mama lui Radu Vâlcan au o relație foarte frumoasă, lucru care se poate vedea vizibil. Se vizitează, petrec timp împreună, țin mereu legătura și se respectă. Recent, Adela Popescu s-a confruntat cu o problemă ce ține de ordin casnic, și anume faptul că încerca să scoată o pată de pe un covor, dar nicio soluție nu a mers. Adela Popescu a postat pe Instagram un mesaj prin care cerea ajutorul cuiva pentru a scoate pata, însă, în final, persoana care a ”salvat-o” a fost chiar soacra!

„Soacra mea a reușit să scoată pata de pe covor!! Mulțumim, buni Emilia! Ce nu face o mamă pentru linișea din familia fiului său?!”, a continuat vedeta.

„Nu v-am mai ținut la curent cu povestea legată de pata de pe covor. Am folosit două dintre soluțiile pe care ni le-ați recomandat, eșec total, nu pentru că nu sunt bune, ci pentru că deja s-a năclăit acolo, adică firele sunt îmbibate în soluția aia și nu mai avem ce să facem. Concluzia de dimineața a fost următoarea: chemăm o echipă să curețe profesional pata și tot covorul sau mai bine luăm o măsuță să o acopere. Mă gândesc că ne costă la fel, deci cred că luăm măsuța”, spunea Adela Popescu acum ceva timp pe Instagram, înainte să rezolve problema cu pata de pe covor.

Care au fost cele mai dificile momente prin care au trecut Adela Popescu şi Radu Vâlcan

Adela Popescu a mărturisit că au existat perioade în care nu și-au vorbit o săptămână, ba mai mult vedeta recunoaște faptul că se ciondănesc destul de des, însă supărarea le trece repede: ”Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de „nevoi ale copiilor”.

Sursă foto: arhivă Ciao, captură video youtube

Publicat: 02 mai 2021, 13:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă