De ce Adela Popescu a fost certată de mămica unui copil, atunci când era în parc!

Publicat: 19 May. 2021, 10:24 Vedete

Adela Popescu a avut parte de o discuție nu tocmai plăcută într-un parc, atunci când a ieșit pentru a-l plimba pe fiul ei. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV și de ce a mărturisit că a fost ”prea amabilă”.

Adela Popescu a avut parte de un moment mai puțin plăcut atunci când a ieșit la plimbare cu cel mic într-un parc. Indignată în urma discuției pe care a purtat-o cu o femeie, Adela Popescu a fost martoră la un moment în care o femeie l-a certat pe fiul ei. Totul s-a întâmplat la un loc de joacă pentru copii.

„La acest loc de joacă am văzut o mămică că îl certa că vorbește prea tare, dar îl certa ca un adult. Eu nu sunt sensibilă la chestia asta, dar când vorbești cu un copil, mi se pare că e o manieră diferită. Ea vorbea ca un adult cu un alt adult. ”Mă, mai taci din gura aia că m-ai înnebunit de când ai venit!””, a povestit Adela Popescu, arată Cancan.

„Eu am prins discuția și am zis: „Îmi cer scuze dacă v-a deranjat, el încă nu vorbește foarte bine și poate că de asta”. Mă și enervează cât de amabilă am fost. (…) Dumneaei adormise un bebeluș de curând și căruciorul îl ținea lângă tobogan. Desigur, căruciorul se putea plimba, dar dumneaei îl ținea acolo. după ce am avut această intervenție supercivilizată, ea a zis ”Haideți, rezolvați problema că face așa de când a venit. Vorbește tare și îl deranjează pe ăsta mic”. L-am luat pe Andrei de acolo”, a mai spus vedeta.

Cum se simte Adela Popescu în ultimul trimestru de sarcină

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va aduce pe lume încă un copil. În cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a dezvăluit cum se simte în cea de-a șaptea lună de sarcină. Frumoasa blondină a recunoscut că a întâmpinat probleme.

”Sunt în 7 luni și abia acum am început să simt că sunt însărcinată. În sensul că respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața și nu mai pot dormi fără pernă de gravide. Acesta este și motivul pentru care am hotărât să venim în această vacanță. Știam că nu voi mai avea cum mai târziu și cel mai probabil nici în vară nu vom mai avea cum pentru care urmează să nasc la începutul lui iulie”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 19 May. 2021, 10:24 Vedete
Pe aceeași temă