Adela Popescu, decizie neaşteptată! Ce hotărâre a luat vedeta în legătură cu cel de-al treilea copil

Publicat: 11 May. 2021, 14:48 Vedete

Adela Popescu va aduce pe lume în curând încă un băieţel. Vedeta este pe ultima sută de metrii în ceea ce priveşte pregătirile pentru mezinul familiei, iar recent a luat o decizie neaşteptată. 

Prezentatoarea de la PRO TV e în luna a șaptea de sarcină şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină copilul în braţe.

Pentru că va avea nevoie de ajutor după ce băieţelul se va naşte, Adela Popescu a angajat o bonă filipineză, care va ajunge peste o lună în România.

„Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile.

Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Cum se simte Adela Popescu în ultimul trimestru de sarcină

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va aduce pe lume încă un copil.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a dezvăluit cum se simte în cea de-a șaptea lună de sarcină. Frumoasa blondină a recunoscut că a întâmpinat probleme.

”Sunt în 7 luni și abia acum am început să simt că sunt însărcinată. În sensul că respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața și nu mai pot dormi fără pernă de gravide. Acesta este și motivul pentru care am hotărât să venim în această vacanță. Știam că nu voi mai avea cum mai târziu și cel mai probabil nici în vară nu vom mai avea cum pentru care urmează să nasc la începutul lui iulie”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 May. 2021, 14:48 Vedete
Pe aceeași temă