Adela Popescu, în pragul disperării! Ce i-a făcut bona mezinului Adrian: „Era foarte anxios, plângea foarte mult și…”

Publicat: 29 sept. 2022, 15:05 Autor: Camelia Vedete

Adela Popescu, în pragul disperării!. Adela Popescu a avut parte de o experiență mai puțin plăcută. Plecată în Dominicană la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a fost nevoită să își ia altă bonă pentru copii.

Adela Popescu a povestit pe rețelele de socializare prin ce a trecut, în urmă cu puțin timp. Prezentatoarea de la PRO TV a plecat în Dominicană cu cei trei copii. Se pare că, bona din România nu a putut să își facă actele la timp, așa că a fost nevoită să plece fără ea.

Adela Popescu, în pragul disperării!

Ajunsă la destinație, Adela Popescu i-a rugat pe cei de la HR să îi găsească o altă bonă. Zis și făcut, i-au găsit o fată de 23 de ani, care avea și ea la rândul ei o fetiță de un an jumătate.

Cu toate acestea, Adela Popescu povestește că a avut o experiență foarte urâtă. Această nouă bonă nu s-a ocupat de copii. Ba mai mult, stătea pe canapea, în timp ce, mezinul familiei, Adrian plângea pe covor. Astfel, cel mic s-a transformat dintr-un copil vesel, într-unul anxios.

„Noi am întâmpinat ceva probleme pentru că bona bebelușului nostru, încă nu îi ieșiseră actele, ea fiind cetățean philipinez. Pentru a veni în Republica Dominicană avea nevoie de o viză specială și încă nu ieșiseră actele. Așa că am plecat practic noi doi cu ei trei.

Noi știind că eu urma să încep foarte curând filmările, deci Radu ar trebui să se ocupe de toți trei de dimineața până seara. Până când i-ar fi ieșit bonei actele, noi nu știam când. Am trecut cu bine zbor și când am ajuns și când am văzut în sfârșit copiii întinși în pat. Că erai anapoda cu orele de somn, am simțit ce e fericirea.

Ce i-a făcut bona mezinului Adrian

Deci pur și simplu nu îmi venea să cred, nu credeam că vom mai ajunge. Numai că a doua zi ne-am trezit la 5 dimineața. Eu la început am avut 3 zile libere, astfel că am putut să ne descurcăm. Se apropia prima zi de filmare și nu ne ajuta nimeni. Adică Radu ar fi rămas acasă cu toți copiii și eu nu știam cât urma să filmez. Și am intrat într-o panică, actele bonei încă nu ieșeau, nu știam ce să facem. Eu am început filmările și actele tot nu ieșeau. Radu deja nu mai putea, era cu nervii la pământ și am zis că trebuie să găsim pe cineva local măcar până vine fata noastră”, a povestit Adela Popescu pe internet.

„Și i-am rugat pe cei de la casa de producție să ne găsească prin HR-ul lor pe cineva. Ne-au găsit destul de repede o fată de 23 ani care avea o fetiță de un an și jumătate pe care o îngrijea mama ei.

„Era foarte anxios, plângea foarte mult și…”

A venit la noi, l-a văzut pe Adrian, vesel și amuzant. A început să vină de a doua zi și abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Pur și simplu, bebelușul nostru care era foarte prietenos, zâmbăreț. După câteva zile de stat cu această fată, supravegheată, nu-mi imaginez că i-a făcut cine știe ce, s-a schimbat total.

Era foarte anxios, plângea foarte mult și ea pur și simplu se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. Eu nu spun acum că fata aceea nu avea intenții bune. Dar pur și simplu sunt oameni care nu au tact, nu li se potrivește asta. Între timp a venit și bona noastră din România. Dar chiar și așa a durat câteva zile până când copilul a scăpat de acea anxietate”, a competat Adela Popescu.

Adela Popescu a ”golit” conturile PRO TV-ului!

Adela Popescu, în pragul disperării! PRO TV-ul este dispus să plătească orice preț pentru a bifa succesul cu reality-show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Dovadă că nu s-au uitat deloc la bani când a venit vorba despre confortul și facilitățile pe care i le asigură Adelei Popescu în Republica Dominicană, cea care va prezenta emisiunea alături de Cabral.

Soarta Adelei Popescu părea indecisă în Pro TV spre finalul sezonului emisiunii ”Vorbește lumea”. Pe 15 iulie a prezentat ultima ediție, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, iar mesajul ei de final anunța o lungă vacanță.

Ca apoi, la distanță de doar câteva zile, postul din Pache Protopopescu să facă anunțul oficial: Adela Popescu și Cabral vor prezenta reality-show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Citește continuarea aici.

Publicat: 29 sept. 2022, 15:05 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă