Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic! Ce vedete au fost invitate la eveniment

Publicat: 08 May. 2022, 09:20 Vedete

A fost mare zi de sărbătoare în familia celebrului cuplu! Fiul lor cel mic, Adrian, a fost botezat, iar apoi a urmat o petrecere ca la carte de la care nu au lipsit numeroase vedete!

Micuțul Adrian a fost creștinat ca la carte, iar slujba a fost extrem de emoționantă pentru toți. Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost foarte discreți, nu au spus nimic înainte de eveniment, doar apropiații și cei care au participat știau de botez.

Adela și Radu Vâlcan au fost înconjurați de părinți, de nași, de toată familia și cei mai buni prieteni. Au avut parte de o petrecere superbă, în aer liber, unde s-au simțit minunat.

Ce vedete au fost invitate

Prima dată evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei de Covid. Trebuia să aibă loc în noiembrie 2021, însă cu doar câteva zile înainte de botez s-au infectat cu temutul virus. Astfel că au fost nevoiți să reprogrameze evenimentul.

De această dată nu a mai apărut niciun obstacol și au avut o petrecere exact așa cum au visat-o. Au avut niște aranjamente florale în nuanțe de mov care au atras toate privirile.

Printre vedetele invitate  s-au numărat: Dana Rogoz și familia ei, Irina și Răzvan Fodor, Ioana Scărlătescu (care a fost și nașă), Laura Cosoi, dar și Mihai Morar.

Adela şi Radu au împreună 3 copii, Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiţi şi fericiţi, iar acest lucru reiese din modul în care cei doi vorbesc unul despre celălalt.

Adela Popescu, despre soțul ei: ”Nu e deloc un bărbat romantic”

În acelaşi timp, frumoasa blondină nu s-a sfiit să împărtăşească cu fanii săi şi lucrurile care nu îi plac la soţul său. Astfel, într-o postare făcută pe reţelele de socializare, Adela Popescu a vorbit deschis despre soțul ei.

Nu e deloc un barbat romantic. In sensul clasic. Sau, poate e, dar nu ii plac cliseele. Sau, poate e timid si fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, ca nu prea stie ce sa faca cu ele. ? Nu isi aminteste ziua nuntii. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o saptamana inainte, fara vreun ambalaj special sau felicitare.

Sunt sanse sa uite si de flori. Nu ma “scalda” in complimente. Nu imi spune zilnic “te iubesc”. Nu imi spune “femeia mea”. Nu m-a asteptat niciodata cu lumanari si cada plina cu petale de trandafiri. Nu ma mangaie in somn?”, a spus vedeta.

Publicat: 08 May. 2022, 09:20 Vedete
Pe aceeași temă