Cum arată Adela Popescu gravidă în 20 de săptămâni. Vedeta este însărcinată pentru a treia oară

Publicat: 22 feb. 2021, 12:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare pentru frumoasa Adela Popescu! Cea care prezintă alături de Cove „Vorbește Lumea” de la Pro Tv, le-a arătat internauților burtica de gravidă. Ea este însărcinată în 20 de săptămâni.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară, iar cei doi abia dacă își mai încap în piele de fericire! Adela Popescu a postat pe rețelele de socializare o imagine în care le arată internauților burtica de gravidă. Fericită și nerăbdătoare să își strângă pruncul în brațe, Adela își face mereu poze la burtică. Cel de-al treilea copil va fi tot băiețel!

„Le-am trimis prietenelor mele update la situație. 20 de săptămâni”, a scris Adela Popescu alături de fotografia cu burtica.

Adela Popescu, însărcinată tot cu băiețel

”Voi vă dați seama ce ne așteaptă?! Trei băieți. Au venit rezultatele de la testul genetic, la care Radu zice: nu pot să cred o să avem patru copii! Ai prins-o?! Adică o să mai facem unul ca să fie fetiță.

Noi am dorit foarte mult acest copil. Și acum, fără glumă, eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Voi fi soacra cu trei nurori, Sunt în 17 săptămâni, nu am grețuri deloc. Lui Radu îi place de mine însărcinată. Facem și mai mulți, dacă putem. Cinci ani mai pot să fiu bine!”, a declarat Adela Popescu la PRO TV.

Ce probleme a întâmpinat Adela Popescu în timpul primelor două sarcini

Vedeta de la Pro TV a mărturisit prin ce probleme a trecut în primele două sarcini, iar acum emoțiile nu mai sunt atât de mari ca la început. În a doua sarcină, Adela Popescu a întâmpinat mai multe probleme de sănătate.

”Mărturisesc că nu mă bucuram neapărat că băiețelul se lasă așteptat atât, asta pentru ca încă de la început el a fost nițel mai mare decât vârsta lui biologică. Toate bune, era clar ca îi place în burtică, doar ca o greutate măricică mi-ar fi micșorat șansele de a naște natural sau ar fi făcut ca procesul să se desfășoare mai greoi. Știam cât m-am chinuit cu Alexandru, care a avut 3050 la naștere, așa ca mi-era greu să îmi imaginez cum s-ar întâmpla asta la peste 3500 gr cât se preconiza”, a scris Adela Popescu, arată Cancan.

Sursă foto: rețele de socializare Adela Popescu, capturi video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 22 feb. 2021, 12:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă