Adela Popescu a dezvăluit sexul bebelușului: ”Voi fi soacra cu trei nurori”

Publicat: 03 Feb. 2021, 09:07 Vedete

Adela Popescu este în culmea fericirii. După o vacanță binemeritată, vedeta s-a întors acasă și le-a făcut fanilor săi o mare surpriză. Prezentatoarea TV a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil.

Imediat cum s-a întors din vacanță, Adela Popescu nu putea să nu le facă foștilor săi colegi o vizită. Blondina a făcut tuturor o mare surpriză în momentul în care a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl va aduce pe lume.

Adela Popescu, însărcinată tot cu băiețel

”Voi vă dați seama ce ne așteaptă?! Trei băieți. Au venit rezultatele de la testul genetic, la care Radu zice: nu pot să cred o să avem patru copii! Ai prins-o?! Adică o să mai facem unul ca să fie fetiță.

Noi am dorit foarte mult acest copil. Și acum, fără glumă, eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Voi fi soacra cu trei nurori, Sunt în 17 săptămâni, nu am grețuri deloc. Lui Radu îi place de mine însărcinată. Facem și mai mulți, dacă putem. Cinci ani mai pot să fiu bine!”, a declarat Adela Popescu la PRO TV.

Ce probleme a întâmpinat Adela Popescu în timpul primelor două sarcini

Vedeta de la Pro TV a mărturisit prin ce probleme a trecut în primele două sarcini, iar acum emoțiile nu mai sunt atât de mari ca la început. În a doua sarcină, Adela Popescu a întâmpinat mai multe probleme de sănătate.

”Mărturisesc că nu mă bucuram neapărat că băiețelul se lasă așteptat atât, asta pentru ca încă de la început el a fost nițel mai mare decât vârsta lui biologică.

Toate bune, era clar ca îi place în burtică, doar ca o greutate măricică mi-ar fi micșorat șansele de a naște natural sau ar fi făcut ca procesul să se desfășoare mai greoi. Știam cât m-am chinuit cu Alexandru, care a avut 3050 la naștere, așa ca mi-era greu să îmi imaginez cum s-ar întâmpla asta la peste 3500 gr cât se preconiza”, a scris Adela Popescu, arată Cancan.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 Feb. 2021, 09:07 Vedete
Pe aceeași temă