Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu la cea de-a treia sarcină: ”E o nebunie ce se întâmplă…”

Publicat: 03 Mar. 2021, 14:51 Vedete

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară! Deși trăiește o perioadă extrem de frumoasă din viața sa, prezentatoarea TV se confruntă din nefericire cu probleme de sănătate. Pe pagina sa de Instagram vedeta a făcut dezvăluiri despre momentele dificile prin care trece.

Adela Popescu are o relație foarte bună cu fanii săi, cărora le împărtășește experiențe și momente din viața sa. Recent, vedeta și-a sfătuit admiratorii să meargă la medic pentru orice problemă de sănătate care apare și să nu ignore simptomele pentru că așa lucrurile s-ar putea agrava.

Adela Popescu, probleme cu cea de-a treia sarcină

”Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un cămin’ sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă.

Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de COVID. E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!”, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram.

”După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect”

După 5 ani de relație, la mijlocul anului 2015, Adela Popescu și Radu Vâlcan deveneau soț și soție. O nuntă de poveste organizată într-un chalet în mijlocul pădurii, cu doar 60 de invitați.

„Noi ne-am căsătorit după 5 ani de relație. Dacă ne căsătoream după primul, postarea asta ar fi sunat cu totul diferit. M-aș plânge că s-a schimbat mult, că am descoperit că sforăie, că își lasă șosetele pe unde apucă etc. Că așa s-a întâmplat și la noi. După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect cum fiecare bărbat pare la început. După 3 m-am obișnuit cu sentimentul, după 4 m-am obișnuit atât de tare încât am avut înțelepciunea să văd că dincolo de nimicurile enervante, calitățile lui sunt uriașe, iar după 5 am știut că nu mai e cale de întoarcere și maxim asumat am luat decizia de a-mi petrece tot restul vieții alături de bărbatul pe care îl cunosc atât de bine cu bune și cu rele, dar pe care îl iubesc fără urmă de îndoială”, spunea Adela Popescu la scurt timp după căsătorie, în 2015, potrivit Unica.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 Mar. 2021, 14:51 Vedete
Pe aceeași temă