Actrita Olga Mateescu a trecut prin clipe de groaza: „M-a aruncat cu masina intr-o groapa si tot el vocifera”

Publicat: 11 dec. 2018, 14:53 Autor: Simona Vedete

Acum scurt timp, actrita Olga Delia Mateescu a trecut prin clipe infioratoare, din cauza unui accident de masina in care a fost implicata.

Din pricina acestui accident, actrita, care este si una dintre cele mai apreciate din Romania, va fi nevoita ca o luna de zile sa stea departe de scena teatrului.

Chiar actrita a fost cea care a facut anuntul cu privire la accidentul suferit, postand un mesaj pe pagina personala de Facebook, in care isi informeaza ce s-a intamplat cu exactitate si in ce stare se afla.

„ACCIDENT: Cred că o lună sunt scoasă din circuit din cauza unora( gen gură mare cu glugă și cu AUDI) care nu au cedat trecerea la intersecție. Să dea Dumnezeu să mă refac mai repede!.

Poliția și Smurdul au venit imediat.Eu mai am de tras. VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNCURAJĂRI, îmi fac bine!”, a spus actrita Olga Mateescu.

Pentru click.ro, actrita a dat mai multe informatii:

Actrita Olga Mateescu a trecut prin clipe de groaza

Actrita Olga Mateescu

„Am de tras, nu am fracturi, dar nici bine nu sunt. Tipul care m-a lovit m-a aruncat cu maşina într-o groapă, în care se construia ceva, şi tot el stătea pe margine apoi şi vocifera.

Nu ştiu în ce stare este maşina mea, pentru că am fost dusă de salvare, care a venit imediat, la fel şi poliţia. Am avut prietenii alături, care au venit să mă ajute.

O să stau în spital câteva zile, nu voi fi aptă să urc pe scenă, aş putea spune că acest „cadou minunat” de Sărbători mă va face să pierd câteva piese de teatru, câteva reprezentaţii, nici nu ştiu câte.

Şi toate acestea din cauza acestui şofer, şmecheraş, care m-a lovit”, a spus Olga Delia Mateescu.

Publicat: 11 dec. 2018, 14:53 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×