Actorul Kevin Hart, implicat intr-un grav accident rutier. Care este starea actorului

Publicat: 02 sept. 2019, 08:40 Autor: Simona News 3

Actorul cunoscut pentru roluri precum „Ride Along” si „Jumanji: Welcome to the Jungle”, a fost spitalizat in cursul zilei de ieri.

Actorul Kevin Hart, implicat intr-un grav accident rutier. Totul s-a intamplat dupa ce, masina in care se afla, Plymouth Barracuda din 1970, a ieşit in decor in imediata apropiere de autostrada Mulholland, la sud de Calabasas.

Kevin Hart era unul dintre cei doi pasageri care se aflau in masina, atunci cand soferul a pierdut controlul volanului. In acest moment Kevin se afla spitalizat, fiindca a fost ranit la spate destul de rau si este tratat la spitalul Northridge.

Actorul Kevin Hart, implicat intr-un grav accident rutier

Actorul Kevin Hart, implicat intr-un grav accident rutier

Din fericire, se afla in afara oricarui pericol. Si soferul care a cauzta accidentul a fost spitalizat, iar a treia persoana care s-a aflat in masina a fost usor ranita, insa nu a fost nevoie ca sa fie transportata la spital.

Politistii au confirmat pentru ABC7 că nu exista dovezi conform carora soferul ar fi fost sub influenta alcoolului sau a drogurilor iar acum se investigheaza in continuare cauza accidentului.

In urma cu scurt timp, Kevin Hart a anuntat ca urmeaza sa joace in comedia cu supereroi „Night Wolf”, iar in luna decembrie va putea fi vazut in „Jumanji: The Next Level”, continuarea de la „Jumanji: Welcome to the Jungle”. Acesta filemaza si pentru „Fatherhood”, care va fi lansat in 2020.

Publicat: 02 sept. 2019, 08:40 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×