Actorul Keanu Reeves este considerat un super-erou! Ce s-a intamplat intr-un avion care trebuia sa faca o aterizare de urgenta VIDEO

Publicat: 31 Mar. 2019, 21:46 News 3

Keanu Reeves a fost comparat cu un super-erou in carne si oase.

Actorul Keanu Reeves este considerat un super-erou

Odata ce aparatul de zbor a ajuns in siguranta la sol, Keanu Reeves nu s-a oprit din amabilitati. El a continuat sa le dea insotitorilor o mana de ajutor. Totul s-a aflat dupa ce mai multi pasageri, fani declarati ai actorului, s-au pozat alaturi de acesta sau l-au suprins chiar in actiune.

Tocmai de aceea, Keanu Reeves a ajuns din nou sa impresioneze. Nu este pentru prima data cand se ofera sa ajute pe cineva sau cand este filmat sau fotografiat in astfel de ipostaze. Imaginile din Bakersfield au ajuns sa fie publicate in mediul online si au devenit virale.

Potrivit martorilor, actorul le-a raspuns tuturor la eventualele curiozitati legate de filmele sale si a fost de acord sa se fotografieze impreuna cu fanii lui. „Sunt intr-un avion alaturi de Keanu Reeves. Este un tip foarte placut. A facut fotografii si a vorbit despre cele mai recente proiecte ale lui cu doi insotitori de zbor. Ne-am imbarcat. A stat cu doua scaune mai in fata, iar pe urma am adormit. La un moment dat, avionul nostru a fost fortat sa aterizeze in Bakersfield. Ne-au anuntat ca trebuie sa luam un autobuz”, a povestit unul dintre pasageri, pe contul sau de Twitter.

(sursa: dailynews.com)

« Pagina anterioară

Publicat: 31 Mar. 2019, 21:46 News 3
Pe aceeași temă