Aceste femei se bat si se injura mai ceva ca pe ringul de box! Imaginile socante au fost filmate in plina zi, cand o fetita asista la scene VIDEO

Publicat: 31 ian. 2018, 18:55 Autor: madalina m. Life

Doua femei le-au oferit trecatorilor un spectacol infiorator si pot fi observate cum se bat, se injura si se umilesc reciproc.

Episodul socant s-a petrecut in plina zi, iar unul dintre martorii evenimentului a decis sa filmeze absolut tot. De fata era si o fetita care privea socata cum cele doua femei se bat, se trag de par si isi arunca injurii.

Totodata, pe filmarea care a devenit intre timp virala, o prietena a uneia dintre femei poate fi auzita cum o incurajeaza pe aceasta sa se bata mai tare, replica ei fiind sa isi „ingroape” adversara.

Aceste femei se bat si se injura mai ceva ca pe ringul de box

Momentele de bataie dintre cele doua femei s-au petrecut pe o strada populara din Waterford, in Irlanda. Din cate se pare, locul e unul foarte aglomerat de obicei datorita magazinelor pline mai mereu de cumparatori.

Desi trecatorii au incercat de cateva ori sa le desparta pe cele doua, nu au avut niciun succes. De asemenea, de fata era si o fetita de trei ani, care asista neputincioasa la scenele de groaza.

Cele doua femei au inceput sa se loveasca cu pumnii si picioarele, sa se muste una pe alta, dar si sa se traga de par. O alta femeie e auzita in filmulet cum urla catre prietena sa care se bate incurajari precum „poti sa o omori!” sau „hai, ingroap-o!”.

Mai mult, nimeni nu pare sa fi stiut de la ce au inceput sa se certe cele doua femei, incat au actionat atat de violent una impotriva alteia. Nici Politia nu a avut habar de acest incident.

Abia dupa ce videoclipul a ajuns in mediul online, unde a fost vizionat de peste 73 de mii de ori, oamenii legii s-au sesizat si au spus ca vor investiga respectivul caz.

Cele doua femei mai pot fi observate cum se musca una pe cealalta, iar la un moment dat se arunca la pamant. In clip, micuta de 3 ani care asista la incident sta la o distanta de doar jumatate de metru de acele femei, si ar fi putut oricand sa fie si ea lovita.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 31 ian. 2018, 18:55 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă