Prostituata insarcinata era pe strada cand a simtit ca naste. E socant ce s-a intamplat dupa doar cateva minute de cand si-a adus pe lume bebelusul

Publicat: 04 ian. 2018, 17:59 Autor: madalina m. Viral

O femeie care practica prostitutia in orasul Hull, din Marea Britanie, a socat pe toata lumea, imediat dupa ce s-a aflat ca aceasta era insarcinata si a adus pe lume un bebelus perfect sanatos.

Pentru ca nu avea cum sa se intretina astfel, tanara a inceput sa isi vanda trupul pentru bani, iar intr-o seara i-a lasat pana si pe politisti cu gura cascata. Cand s-a aflat intreaga poveste, oamenii legii au decis sa traga un semnal de alarma.

Prostituata se afla inca pe strada, desi era constienta de faptul ca mai are foarte putin pana cand va naste. A decis totusi sa iasa astfel, dar dupa doar cateva ore a simtit ca nu mai poate si s-a retras.

Aceasta prostituata insarcinata era pe strada cand a simtit ca naste

Cel care a spus intreaga poveste socanta, care o are in prim-plan pe acea prostituata, a fost un politist pe nume Jacqui Fairbanks. In districtul „rosu” al orasului britanic Hull exista aproximativ 40 de femei care practica aceasta meserie.

Desi oamenii legii sunt constienti de faptul ca zecile de femei sunt prezente acolo, la diverse ore, nu pot face nimic in aceasta privinta si incearca doar sa le ajute. Respectivul politist care a povestit intregul episod a marturisit ca de zece ani incearca sa le ofere acestora un sprijin, dar ca ele refuza.

„Din pacate nu suntem in filmul Pretty Woman. Nu va veni niciun barbat elegant si bogat care sa le cucereasca pe aceste femei, iar pe urma sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti”, a povestit politistul.

Aceasta prostituata insarcinata era pe strada cand a simtit ca naste

Omul legii a mai marturisit ca a intalnit recent un caz al unei femei care isi vindea trupul pe sume impresionante de bani. Prostituata era insa insarcinata, iar in seara in care a nascut s-a intors pe strada si a continuat sa isi castige existenta.

„Prostituata a adus pe lume un bebelus, dar in mai putin de jumatate de ora, ea s-a intors pe strada. Cam atat de disperate sunt cateva dintre femeile de aici”, a mai povestit Jacqui Fairbanks.

Povestea a fost catalogata drept una cutremuratoare, iar politistul a mai marturisit ca printre clientii care le viziteaza pe aceste femei sunt atat adolescenti de 17-18 ani, cat si oameni in varsta, de 80 de ani.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 04 ian. 2018, 17:59 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă