Accident teribil cu un motociclist care mergea pe o roata si un SUV! Motociclistul a murit pe loc dupa ce a intrat cu motorul in jeep! VIDEO

Publicat: 24 iul. 2019, 15:13 Autor: D. C. Ciao.ro
Accident teribil cu un motociclist care mergea pe o roata si un SUV! Motociclistul a murit pe loc dupa ce a intrat cu motorul in jeep! VIDEO

A vrut sa faca un gest teribilist si sa mearga pe o roata dar si-a pierdut viata atunci cand s-a izbit in plin de o masina pe care nu a vazut-o in fata lui.

Accident teribil cu un motociclist care mergea pe o roata si un SUV! Imaginile groaznice au fost filmate in Khabarovsk, un oras din sudul Rusiei si se pare ca este unul dintre cele mai grave accidente filmate in care motociclistul a murit pe loc.

Un motociclist aflat pe o motocicleta Kawasaki foarte puternica incerca sa le arate prietenilor cu care mai era cat de tare poate merge el pe o singura roata. Show-ul pe care l-a facut l-a costat viata. Intr-un moment de neatentie barbatul s-a trezit ca ii taie fata un Volskwagen Tiguan si efectiv nu a mai putut face nimic.

Accident teribil cu un motociclist care mergea pe o roata si un SUV

Cu o viteza estimata de anchetatori la peste 150 de kilometri la ora tanarul a intrat pe o roata direct in partea lateral – stanga a masinii cu care s-a trezit in fata fara sa mai poata face nimic. Impactul a fost atat de puternic incat motociclisul a fost izbit de masina si motocicleta in acelasi timp.

Ranile lui au fost atat de grave incat a murit pe loc pana sa ajunga salvarea cu paramedicii sa incerce sa-l mai salveze. Imaginile pe care politistii le-au facut la locul accidentului arata cat de puternic a fost impactul. Motocicleta a fost infipta la propriu in masina trecand prin usa din stanga spate ca si cum nici n-ar fi fost acolo.

Din impact motocicleta a impis SUV-ul mai bine de 5 metri in lateral dar cu toate astea soferul masinii a scapat total nevatamat. Masina in schimb a fost atat de distrusa si contorsionata incat nu va mai putea fi reparata vreodata.

Filmul tragic al accidentului poate fi vazut AICI

Publicat: 24 iul. 2019, 15:13 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×