A renunțat la muzică și a urmat ”visul american”! Cu cât vinde Margherita de la Clejani o rochie și cum i-a fost stârnită pasiunea pentru design vestimentar

Publicat: 06 ian. 2021, 10:43 Autor: Andreea Voicu Vedete

Margherita de la Clejani a luat de ceva vreme o decizie surprinzătoare: s-a lăsat de muzică, căci, așa cum mărturisea ea, nu o mai reprezintă, și s-a decis să investească și mai mult în pasiunea ei, designul vestimentar.

Margherita de la Clejani s-a pus cu ”burta pe carte”! Fiica Clejanilor a luat decizia, în urmă cu ceva timp, să renunțe la cariera muzicală și să pună accent mai mult pe cariera de designer vestimentar. Și pare că Marga ar fi dat deja lovitura în afaceri, mai ales că face ținute spectaculoase, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele – de la câteva sute de lei până la peste o mie de lei! Marga vinde rochițe scurte cu prețuri care pornesc de la 600 de lei, ajungând chiar și la suma de 1790 de lei. Pe de altă parte, costumele sport pe care le face și ele au prețuri nici prea mari, nici prea mici: în jur de 1400 de lei, arată Cancan.

De ce Margherita de la Clejani a renunțat să mai cânte

Așa cum a mărturisit și Marga, muzica nu o mai reprezintă în acest moment, iar dorința ei cea mai mare este să plece peste hotare, în America. Vizita pe care a făcut-o în SUA i-a schimbat mult percepțiile, mentalitatea, gândirea și educația. Iar, pe de altă parte, Margherita dorește să se ocupe și mai mult de afacerea pe care o are.

„În momentul de față, Margherita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă. Nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă. Nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani, pentru emisiunea ”Xtra Night Show”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 06 ian. 2021, 10:43 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă