A ramas fara buze, brate si picioare dupa ce a mers la dentist. E socant ce i-a facut stomatologul acestui barbat

Publicat: 22 mai 2019, 19:47 Autor: D. C. Life

Tony Ray din East Midlands a fost un barbat snatos. Pana cand a ajuns la dentist unde a fost infectat cu o bacterie grava.

A ramas fara buze, brate si picioare dupa ce a mers la dentist. Barbatul a ajuns in coma, stare in care a stat timp de 3 luni. Cand s-a trezit, a constatat cu stupoare ca nu mai are brate, picioare si o parte din gura, informeaza mirror.co.uk. Barbatul a contractat un microb care aproape l-a ucis.

Barbatul a fost taiat pe gingie de catre stomatologul sau. Asa a contractat o bacterie nenorocita si apoi a facut infectie in piept. A inceput sa vomite, sa aiba temperatura mare si a ajuns la spital. A intrat in coma si s-a trezit dupa 3 luni, cu trupul mutilat de medici.

A ramas fara buze, brate si picioare dupa ce a mers la dentist

Barbatul a aflat de la medici ca facuse septicemie. Barbatul a fost la un pas de moarte si abia si-a recunoscut sotia cand s-a trezit. Familia lui si-a pierdut afacerea din cauza problemei de sanatate a barbatului. Au fost nevoiti sa isi vanda casa pentru a supravietui.

Medicii nu au recunoscut semnele de septicemie. Pur si simplu se uitau la mine si nu stiau ce am. M-au pus intr-o rezerva, au tras perdeaua si m-au lasat sa mor. Experienta mea a pus presiune asupra familiei mele si ingrijitorilor mei. Mai ales asupra mea, asa ceva nu trebuia sa se intample.

Barbatul a facut septicemie din cauza dentistului

Mutilarea si moartea din cauza septicemiei vor continua daca medicii nu sunt instruiti sa o depisteze. Pana si asistentele trebuie instruite. Septicemia trebuie depistata la timp si tratata imediat, nu ca in cazul meu. Pacientii care isi revin din septicemie raman cu sechele fizice si psihice, oricum (stres post-traumatic, dureri cronice, oboseala, functiile cognitive scad, anxietate, depresie, insomnie)”, a marturisit barbatul.

Acesta spera ca povestea lui si a multor alti oameni ca el sa deschida ochii autoritatilor. Tony Ray vrea ca toti medicii si asistentele sa urmeze un curs in care sa fie instruiti cum sa recunoasca si sa trateze pacientii bolnavi de septicemie.

Vezi aici mai multe imagini socante!

Publicat: 22 mai 2019, 19:47 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×