Oana Zavoranu revine la TV! In ce serial o poti urmari pe bruneta

Publicat: 22 May. 2019, 17:32 Vedete

Ruxandra Ion, producatoarea de la Antena 1, are o noua surpriza pentru fanii serialelor romanesti. Aceasta a pregatit un nou serial pentru toamna lui 2019.

Oana Zavoranu revine la TV! Bruneta va juca in serialul ‘Sacrificiul’, o noua productie marca Antena 1. Din distributia serialului va mai face parte si cantaretul Dorian Popa. Este prima aparitie intr-un serial tv a Oanei Zavoranu la 15 ani dupa serialele ‘Numai iuibrea’ si ‘Pacatele Evei’.

Alaturi de Dorian Popa si Oana Zavoranu, in serial va mai aparea si Gabi Ciocan. Sacrificiul este un ‘family drama’. Scenariul este bazat pe fapte reale declarate istoric, dar si fapte povestite de cunoscuti. Povestea are in prim-plan trei familii din medii diferite. Filmarile sunt in toi.

Oana Zavoranu revine la TV!

Oana Zavoranu a avut prima aparitie la TV in cadrul emisiunii Vara pentru doi, de la TVR 2. Apoi, in anul 2004, a primit un rol in serialul Numai iubirea, difuzat pe Acasa TV. Acolo a jucat rolul Andreei Damaschin, personaj negativ. La un an distanta, a primit rol in serialul Pacatele Evei.

Ambele seriale au fost produse de Ruxandra Ion care o place pe Oana Zavoranu, ca actrita. Dupa aparitiile in seriale tv, bruneta a avut doua emisiuni. A prezentat Preludiul, la Romantica TV, si apoi Pact cu diavolita, la Kanal D.

Sursa

Publicat: 22 May. 2019, 17:32 Vedete
Pe aceeași temă