A nins in plina vara! Scenele incredibile au fost imortalizate si viralizate pe internet VIDEO

Publicat: 24 Jun. 2019, 12:11 Ciao.ro
A nins in plina vara! Scenele incredibile au fost imortalizate si viralizate pe internet VIDEO

Vara te astepti sa fie cald, soare si o vreme frumoasa in general. Nu si acum, cand zapada a venit din senin.

A nins in plina vara! S-a intamplat in Colorado, unde la sfarsitul lunii iunie a inceput sa ninga destul de tare. Ninsoarea a inceput de vineri si s-a regasit in parti din Montana, potrivit CNN.

In Steamboat Springs au fost cativa cm de zapada. Meteorologii au spus ca zapada va incta in decursul zilei de azi, insa este posibil sa mai fie mici reprize si in urmatoarele zile.

A nins in plina vara!

A nins in plina vara

Meteorologul Gene Norman a spus ca, in acea zona este extrem de rar sa ninga in iunie. Ultima oara cand a nins vara, in luna iunie, s-a intamplat pe 17 iunie 1928.

Insa nimeni nu pare sa se planga pe Twitter, unde oamenii au postat poze, bucurandu-se chiar sa vada zapada in acest anotimp teoretic cald: „Zapada in Breckenridge, Colorado!”, „Numai in Colorado ninge in prima zi a verii”, „Buna dimineata, este 22 iunie si tocmai ce a nins in Colorado”, „Da, asta este zapada din mana mea. Lupta in zapada in iunie. Iubesc Colorado” au fost doar cateva dintre mesajele postate pe Twitter.

„Steamboat Springs are o medie de 0.1 inch de zapada in luna iunie, 6 mai fiind ultima zi medie de zapada in timpul unui sezon tipic”, a spus Norman.

Aceasta zapada ciudata este in parte datorata atmosferei prea calde. La nivelul solului, este prea cald pentru a sustine caderile de zapada, dar zonele mai muntoase nu au aceasta problema.

Intre timp, in Florida, Serviciul National de Meteorologie a emis un mesaj de vreme calda sambata. Temperaturile s-au apropiat cu cele din anii ’90, potrivit afiliatului CNN WINK.

Publicat: 24 Jun. 2019, 12:11 Ciao.ro
Pe aceeași temă